Els espírits apareixen i desapareixen a la Ribera al llarg de la mateixa nit de Halloween

0
376
Espirits alzirenys

Tots els espirits que, anit, eixiren per la comarca de la Ribera han tornat ja a les seues tombes. Sales, gimnassos, casals, entre d’altres escenaris s’ompliren de disfresses imitant un costum molt arrelat a EEUU i altres païssos de parla anglesa.

Però l’origen del Halloween (Vespra de Tots Sants) es remonta a la cultura celta que celebrava el final de l’estiu els 31 d’octubre.

Els celtes adornaven les seues cases amb esquelets i calaveres en creure que eixa nit els morts eixien de les seues tombes i perseguien els vius per poder reencarnar-se. D’esta forma feien creure els espirits que allí quedaven vius i per tant passaven de llarg.

Xiquetes i xiquets, protagonistes

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here