El documental «Una llengua que camina» es presenta este dimecres a la Casa de la Cultura d’Alzira

0
410

El documental que fa una radiografia «de la llengua de nord a sud del País Valencià a través de la vida de cinc persones» es presentarà demà dimecres a la Casa de la Cultura d’Alzira a partir de les 19,30 hores.

Una llengua que camina narra les vivències de cinc personatges: Xavi Sarrià, cantant d’Obrint Pas; Diego Gómez, mestre a Carcaixent i ex-president d’Escola Valenciana; Mar Iglesias, professora de periodisme de la Universitat d’Alacant; Dariana Groza, romanesa  i Gerard Pitarch, dermatòleg que estudià en valencià a la Plana Alta.Tots ells junt la directora, Anada Gascó obriran un col.loqui en acabar la projecció del documental.

Tots, residents a punts diversos del territori valencià, relaten la seva experiència i diuen com veuen la salut de la llengua tant en l’àmbit professional, com en la vida quotidiana, a casa i al carrer.

El documental, una coproducció de VilaWeb i TV3 amb la col·laboració de l’ICIC, Escola Valenciana, Edicions 96 i Bromera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here