Per Tots Sants els veïns d’Alzira es gasten uns 25 euros en flors majoritàriament naturals

0
269
Una floristeria d'Alzira este migdia

Al voltant del 80% de les flors que es compren per Tots Sants son encara naturals, malgrat que les artificials tenen cada dia més acceptació.

Les floristeries no donen coll estos dies per atendre la seua tradicional clientela que seguix adquirint en esta data tan assenyalada; margarides, clavells, gladiolos, orquídees, liliums i capolls.

Algunes flors caigueren en l’oblit, «com l’amaranto i el crisantemo» i també «ha evolucionat el color, antigament predominava el roig i ara es reparteixen entre tots els colors» segons ha manifestat, Maria José Palomares de Flors Paquita  a Riberaexpress.

La «reina» continua essent la flor natural en Tots Sants, però «abans i després d’este dia les aartificials van guanyant terreny». Les d’imitació són una miqueta més econòmiques, «entre 20 i 22 euros venen a gastar-se els seus partidaris, mentre els amants de lo natural invertixen entre 25 i 30 euros».

La crisi econòmica «s’ha notat» també en este sector, tot i això a alguna floristeria apenes li quedava gènere a migdia de hui.

Tot i això, demà dia de Tots Sants, els cementeris de la comarca s’ompliran de flors i de gent.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here