L’Associació Amics del Coet conclou la seua Setmana Cultural amb una mascletà en miniatura

2
1279
Mascletà en miniatura

L’Associació Amics del Coet de Sueca va concloure ahir els actes de la Setmana Cultural que han organitzat per a commemorar el seu desé aniversari. El president del col·lectiu, Juan Antonio Llopis, ha mostrat la seua satisfacció per la gran participació i suport amb què han comptat en cada una de les activitats proposades en esta Setmana Cultural.

Ahir diumenge, després de la clausura de l’exposició que ha mostrat a base de fotografies, retalls de periòdic, etc. una part molt important de la història de l’associació en estos deu anys de vida, va tindre lloc la disparada d’una mascletà en miniatura que, a causa del mal temps, va haver d’ajornar-se. La plaça de l’Ajuntament es va omplir de públic per a contemplar esta singular disparada que, pels nombrosos aplaudiments que va rebre, va agradar molt a tots.

Des del passat dia 20, data de la inauguració, han sigut molts, i molt variats, els actes programats per l’associació. “El dia de l’entrega de les insígnies d’Or de l’associació a Ricardo Caballer, pare i fill, va ser molt important. Només va poder vindre el pare, perquè el fill es trobava en l’estranger per qüestions laborals, i vam estar recordant la Traca Rècord Guinness que disparàrem en Sueca en 2002, i com serà de difícil que algú torne a repetir un fet així pel muntatge, el material i la implicació de tanta gent que es necessita”, recorda Llopis. “També va ser molt especial el dissabte, el dia de la Cordà, perquè van vindre associacions invitades de Paterna, Picanya, Simat, Bétera, Picassent, Alaquàs… A més, aprofitàrem la circumstància per a estrenar els carnets de responsable de grup, emesos per Delegació de Govern, que ens acrediten com a expert CRE (Consumidor Reconegut com a Expert)”, assenyala Llopis.

Un altre dels actes més importants per a l’Associació va ser l’homenatge que es va brindar a la Pirotècnia DASA/EDASA “l’única fàbrica de coets que hem tingut ací en Sueca. Van estar els tres coeters Daniel Claver, Salvador Gregori i Ernesto Ausina, d’Alcàsser. També vam dedicar als xiquets diverses activitats, com la campanya per al bon ús del material pirotècnic o la realització de coets de xocolate. Estem molt satisfets amb el resultat d’esta Setmana Cultural, i agraïts pel suport que hem tingut, no sols de gent del municipi, sinó també de fora d’ell”, conclou Llopis.

2 Comentarios

  1. i per que no li fereu un homenatge a mon pare que va ser l`unic mort a l` esplosio que hi hague el 4 de julio de 1989????no s`enrecordeu?????JO SI,TOTS ELS DIES XQ DE MON PARE NO DIGUE NINGU RES I ENCARA ESTEM ESPERANT UNA MOSTRA DE CONDOL PER LA PART DE EDASA O DASA CONFORME VUIGAU DIRLI I PER NO PARLAR DE LA INDEMNISSACIO,MOLTA CARA DURA ES LO QUE TINGUEREN,la sort es que cuant passa jo nomes tenia 9 anys xq si es ara vos dic que el poc pel que els queda els cauria pero a trossos,PENSEU QUE S`ENDUGUEREN UNA FAMILIA PER DAVANT NO NOMES A MON PARE.MES JUSTICI I MENOS HOMENATGES A GENT QUE NO SEU MEREIXS.ESTIC DISPOSTA A QUE ME CONTESTEU ALMENY JO DONARE LA CARA PER MON PARE ARA QUE PUC.

  2. SI ES DIGNEN A CONTESTAR, COSA QUE DOS ANYS DESPRÉS VEIG QUE NO HAN FET, JO TAMBÉ DONARÉ LA CARA PEL PAPA, LA CARA I EL QUE FAÇA FALTA.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here