Bloc-Compromís de Carlet denuncia la pancarta demanant el vot que el PP ha ficat a la seua seu

0
398
Pancarta a la seu del PP de Carlet

El col·lectiu de Bloc-Compromís de Carlet vol denunciar públicament que el PP de Carlet demana explícitament el vot per a la seua formació política en una gran pancarta col·locada al balcó de la seua seu de Carlet. Diversos veïns del poble han alertat als dirigents de Bloc-Compromís de l’existència de l’esmentada pancarta que és totalment il·legal una vegada convocades les eleccions i abans de l’inici establit de la campanya electoral.

La formació valencianista  exigeix al PP de Carlet la retirada immediata de l’esmentada pancarta ja que “és una autèntica burla a la llei i una de les trampes habituals a què ens té habituats l’alcaldessa del PP en períodes electorals”. Bloc-Compromís considera que “eixe fet és el reflex de l’actitud habitual de l’alcaldessa i el seu sèquit que pensen que són els amos del poble i que poden fer i desfer a la seua gana com si la llei no els incloguera, aprofitant-se dels ressorts del poder i la por que inoculen en la població”.

Per últim, Bloc-Compromís de Carlet manifesta que “continuarem amb la nostra tasca de control democràtic i de defensa de les causes justes en contra dels abusos continuats del PP de Carlet, i ara treballant per tal que, després d’haver aconseguit centenars de regidors i alcaldes de Compromís, més un grup parlamentari consolidat a les Corts -que constitueix l’autèntica veu dels que no tenen veu-, puguem obtindre un diputat valencianista al Congrés que per primera vegada defense els interessos dels valencians i les valencianes a Madrid”.

Comunicat del Bloc.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here