Tot el món faller valencià es dóna cita a Alzira per a rendir cortesia a la Fallera Major Paula March Borrás en la seua presentació

2
493

L'alcaldessa es dirigix a la fallera major i al públic

Un Gran Teatre, ple de gom a gom, va ser l’escenari ahir dissabte de l’emocionant presentació de la Fallera Major d’Alzira, Paula March Borrás, que mai oblidarà este acte per la seua solemnitat i cortesia. Tot el món faller alzireny, valencià i d’altres festes acodiren al coliseu de la capital de la Ribera Alta per estar al costat de Paula i la seua Cort d’Honor. L’acte ha estat presentat per Miriam Boluda, Fallera Major d’Alzira de 2010.

La presentació ha compta amb l’assistència de la recentment elegida Fallera Major de València, Sandra Muñoz.

Paula March entrà al Gran Tea al Gran Teatre acompanyada pel president de JLF, Vicent Muñoz i l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas baix les notes del pasdoble que porta el seu nom, obra guanyadora del Concurs de Composició de Pasdoble Faller, essent el seu autor Borja Martínez.

La Fallera Major d’Alzira imposà la banda a les 6 falleres que formen la seua Cort d’Honor: Marta Blasco, Victoria Llop, Clara Perpiña, Alba Orient, María José Boluda i Tamara Pérez. Acte seguit imposà la banda de Fallera Major a les 35 màximes representants de les comissions de la Ciutat.

La seua mantenedora ha sigut Laura Caballero, Fallera Major de València de 2011 qui va lloar la figura de la Fallera Major i l’importància de la festa per als valencians.

Elena Bastidas junt a Paula March i les 35 falleres majors d'Alzira

Paula en el seu discurs va mostrar la seua il.lusió i emoció per l’acte i per l’any que li espera, segurament uno dels millors de la seua vida. I es que esta fallera major viu la festa de cor i això es nota.

Pleitesia
Per part d’entitats, associacions i col·lectius de la localitat de diferentes àmbits li han entregat un obsequi Creu Roja, l’Associació de Moros i Cristians a la Vila d’Alzira, l’Associació Agustí Martí, la Societat Musical d’Alzira, San Judas Tadeo, la Junta Coordinadora de Festes de Barris i Partides d’Alzira, el Gremi de Fusters de Sant Josep, la Junta de Germandats i Comfraries, la Reial Comfraria de la Mare de Déu de la Murta, la Pontíficia Arxicomfraria dels Sants Patrons i la Reial Comfraria de la Mare de Déu del Lluch.

La ciutat de Requena i altres  Juntes Locals a l’acte
Requena ha estat present amb els màxims representants de la Festa de la Vendímia. Les Juntes Locals que han assistit amb les seues Falleres Majors han sifut la JLF de Borriana, de Gandia, de Carcaixent, de Turís i de Dènia.

L’Ajuntament d’Alzira li ha fet obsequi d’una cistella de flors per part del regidor de Fires i Festes, Rafa Fita. També li han fet obsequi d’una cistella de flors de la seua comissió.
La Fallera Major de 2011, Andrea Palau, també ha acompanyat a Paula en el seu día. Així com la Fallera Major Infantil d’Alzira, María Sanchis.

Després del discurs del president de la JLF, l’alcaldessa ha posat el punt i final a l’acte. L’himne ha estat cantat pel faller de l’Avinguda del
Parc, Vicent Sancho.

Hui diumenge tindrà lloc també al Gran Teatre la presentació de la Fallera Major Infantil, Maria Sanchis Fuster.

Riberaexpress

Fotos: Miguel Ángel Gil (DIGITAL-FLASH) i Ajuntament d’Alzira.


2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here