L’anunciada gota freda no passa de templada i beneficia els camps i rius de la Ribera

0
270

En esta ocasió sembla que la comarca de la Ribera ha eixit ben lliurada de l’anunciada gota freda davant unes previsions meteorològiques en les que podien caure fins 140 l/m2 en 12 hores.

El temporal de LLevant ha deixat algún cabàs de litres als camps riberencs que ha beneficiat els cítrics donat que la majoria de varietats encara no han madurat del tot, però que pot causar algun dany als cultius del caqui, fruita que és troba en plena campanya de recollida. Els pitjors parats son els jornalers del camp i dels magatzems que deuran descansar, al menys, durant tot el pont de Tots Sants.

Diumenge millora una miqueta l’oratge segons Jovi Esteve

Pel que fa al diumenge , tot i que l’atmosfera encara estarà un tant inestable, el risc ja de pluges fortes haurà desaparegut ja que la situació s’haurà desunflat prou. Aixina i tot, al cel seguirem tenint més núvols que clars però, de caure alguna cosa, seran pluges molt intermitents, irregulars i de poca espenta… ja res de bo.

Les temperatures pujaran un pelet i el vent seguirà entrant humit i de gregal (del nord-est). Com podeu vore, el dia estarà un pocempastrat i amb alguna gota o ruixat dèbil que podrà aparéixer en qualsevol moment.

..

Matí Vesprada Nit

7 Nuvols 3 Sol-NG 18 Lluna-N-gro

18º                      20º                   14º

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here