L’Ajuntament de Benifaió posa en marxa un servici gratuït de trasllat de veïns al cementeri per la Festivitat de Tots Sants

0
224
Cementeri de Benifaió

L’Ajuntament de Benifaió posarà en marxa els dies 31 d’octubre i 1 de novembre un servici gratuït de trasllat para als veïns fins al Cementeri Municipal davant de la festivitat de Tots Sants.

Igual que anys anteriors, els veïns podran fer ús d’este servici de transport que tindrà en el nucli urbà un total de sis parades repartides en: (Plaça Amèrica, Rotonda «Tropicana», Avinguda Caixa d’Estalvis, Col.legi Santa Bárbara, Plaça Inmaculada i carrer Buenavista).

A més d’este servici, l’Ajuntament de Benifaió ha ampliat l’horari del cementeri municipal perquè els veïns puguen realitzar els dies previs a la festivitat de tots els sants les labors de neteges de làpides i nínxols a més de poder visitar els sers volguts. L’horari s’amplia tant el dia festiu com els dies previs que enguany cauen en cap de setmana. Així des de demà dissabte 29 d’octubre fins al dimarts 1 de novembre el cementeri quedarà obert de 10:00 h a 18:00 h de forma ininterrompuda.

Cal assenyalar que com és ja tradicional la corporació municipal de l’Ajuntament de Benifaió presidirà a les 12:30 h de l’1 de novembre l’Eucaristia i Oració pels veïns difunts que tindrà lloc en la capella del cementeri, a més d’oferir en nom del consistori una corona en memòria dels difunts. Un acte religiós que com cada any concentra a un gran nombre de veïns.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here