EUPV aposta per la supressió de les ETT’s perquè són un mecanisme «pervers d’explotació» per als collidors

0
264
Ricardo Sixto, Pere Blanco i Ivan Martínez

La seu d’Esquerra Unida d’Alzira  ha sigut aquest matí l’escenari per a la presentació de candidats d’aquesta coalició per València a les eleccions del 20-N.
El cap de llista, Ricardo Sixto, i Pere Blanco, regidor d’Algemesí i que forma part de la candidatura, al costat de l’edil alzireny Ivan Martínez, es van reunir primer amb els dos secretaris comarcarles dels sindicats UGT, Pep Esteve, i CC.OO., Josep Antoni Carrascosa.

Sixto, després de la reunió i en roda de premsa, va mostrar la seua  «perplexitat» per la greu situació que pateixen els collidors de la comarca i que va qualificar de «explosiva».

EU va avançar que demanarà la supressió de les ETT’s perquè «són un mecanisme pervers d’explotació laboral», especialment per als collidors. Ricardo Sixto diu que traslladarà aquesta demanda a Les Corts Valencianes i al Congrés dels Diputats i va lamentar que els «més febles, els estrangers estiguen en una situació de sobreexplotació. És inadmissible que es paguen estos jornals tan baixos i en les portes de les ETT’s pose un rètol de «només estrangers».

D’altra banda, també va criticar a la Generalitat en el tema de l’aigua, ja que en la modernització del degoteig en la zona d’Alzira el Govern invertisca 7 milions d’euros i el Consell «deixe l’obra a mig fer».
Sobre el programa electoral general, Ricardo Sixto va explicar que es basa en dos pilars: l’ocupació i la democratització de les institucions.
Per a finalitzar tant Ivan Martínez com Pere Blanco apostaren per la liberalització de l’AP-7.

Riberaexpress

Reunió amb els sindicats

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here