El Bloc diu que la compra de Correus de Carcaixent es «un nou atac de PP-PSD» a les finances municipals

38
325
Paco Salom (Bloc)

La compra de l’edifici de correus i la seua posterior demolició juntament amb el condicionament del solar que han aprovat PP i PSD en l’últim ple municipal agreujaran la ja de per si difícil situació econòmica de l’ajuntament de Carcaixent, ja que obliguen a destinar fons propis addicionals per poder-ho dur a terme, en tant que les subvencions previstes són insuficients.

Els informes del departament d’Intervenció deixen molt clar que la subvenció concedida per la conselleria d’Agricultura no arriben a satisfer l’import total per la compra de l’edifici. Per això cal destinar fons propis municipals, ara per ara inexistents i que s’hauran de buscar per afrontar els pagaments en el 2012. En cas contrari l’edifici tornaria a mans de l’actual propietari. Per si això no fóra suficientment greu, el canvi de projecte que PP i PSD han aprovat en solitari, per incloure l’enderroc de l’edifici i el condicionament en precari del solar resultant, comporta un augment del cost, íntegrament a càrrec dels fons municipals.

Les conseqüències de la compra i modificació del projecte són importants, per l’esforç addicional a nivell pressupostari a realitzar en el 2012, i que necessàriament comportarà un retall important en altres partides. I és que els problemes per poder fer el pressupost són evidents: en 2011 s’ha hagut de prorrogar el del 2010 i el 2012 abans d’estar fet ja conté obligacions extraordinàries.

Des de BLOC-Compromís no podem més que denunciar la irresponsabilitat que suposa comprar l’edifici en un moment tant delicat com l’actual. Els informes tècnics són contundents quan diuen obertament que cal retallar rigorosament l’apartat de despeses per no agreujar més la situació financera municipal, fins el punt que l’equip de govern està estudiant la possibilitat de rescindir contractes per estalviar i ha aprovat en solitari pujades en tots els impostos municipals amb l’objectiu de generar ingressos. Però inexplicablement, l’actuació del govern municipal actua en contra del Pla de Sanejament, i malbarata més de 700.000 euros en la compra i enderroc de l’edifici de correus.

Des del BLOC-Compromís compartim l’interés de tots els grups municipals de sol·licitar subvencions del Pla Ruralter, i ens congratulem de la seua concessió, però exigim que es faça un bon ús d’eixos diners, dedicant-los a actuacions prioritàries. En este sentit, pensem que perfectament s’haguera pogut destinar part de l’import compra de correus a acabar la “ronda oest” per Joanot Martorell ii completar així les obres d’apertura de l’Avinguda Joan XXIII, pagades també amb les mateixes ajudes.

Comunicat de Bloc-Compromís de Carcaixent.

38 Comentarios

 1. Totalmente de acuerdo con vosotros.
  Me parece una BARBARIDAD.
  Señores del gobierno municipal vayanse a casa si no tienen la ideas claras.
  Es que en el pp local no hay gente con más claridad para gobernar un ayuntamiento, que lo único que hay que hacer es no gastar.

  • Yo creo que los que no tienen las ideas claras son los señores del Bloc porque resulta, según se informó ayer en en el Pleno y según el informe de intervención (aunque no según el comunicado del Bloc) que TODO el proyecto de correos, esto es: compra del edificio de correos, derribo del mismo y primera fase de urbanización del espacio público resultante, LO PAGA LA CONSELLERIA con cargo a la subvención del Ruralter.
   Por eso que no hay que gastar: coste 0 para el Ayuntamiento.
   Por cierto, la subvención de 1.8 millones de euros no la ha conseguido precisamente el Bloc…

   • I la casa del carrer Sant Antoni que antes la pagava el Ruralter ara qui la paga, senyor opinador? O anem a tornarla, i que mos tornen els diners?

    • Jo crec que la paga l’Ajuntament, però no he vist cap referència a això en este comunicat. Vosté si?.
     Per cert, l’Ajuntament fa molt be mantenint la compra i apostant també per eixa apertura, un projecte reivindicat des de fa molt de temps pels veïns de Les Barraques i que obrirà este barri cap a la Muntanyeta.

   • Sr. Opinador, como ya le he dicho en otro artículo de este foro, el informe de intervención que usted nombra y que yo también he leido, dice claramente que cerca de 400.000 euros, no de correos, de otros proyectos que inicialmente se incluian en la subvención, van ha pagarse de fondos propios del Ayuntamiento, o sea, con fondos de todos los ciudadanos de Carcaixent. Y le repito, haga el favor de no mentir más al ciudadano.

    • Y como yo le he respondido, el comunicado habla del proyecto de Correos y dice que toda la parte urbanística (compra del edificio, demolición y urbanización) está pagada con la subvención, y así es.

     • Xe, Ino, dir una mitja veritat és mentir també: si perquè et financien Correus has de traure de la butxaca ( d’una butxaca buida, seca, expoliada per vosaltres) el cost de sant Antoni… On està el vostre recurrent «coste cero para el ciudadano»?

  • Muy bien Willy, tienes toda la razón, lo pague quien lo pague saldrà de nuestros bolsillos, o no?. O es que ese señor Ruralter tiene una máquina de hacer billetes para Carcaixent.

 2. Opinadino, eres la bomba! Les subvencions les ha d’aconseguir qui governa. si quan arriba el moment d’invertir acceptareu suggeriments no ens passarien coses com en la catòlica o ara el ruralter. Això faltava que l’oposició buscara subvencions per a que vosaltres seguireu ignorant el poble i fent xorraes i desficacis amb els diners que arriben sols «porque yo lo valgo». Vinga home, que per a ser tants anys regidor de vegades dius coses que sembla açò el club de la comèdia…

  • La veritat inclou, per exemple, la gestió de Lola Botella des de l’oposició, donant suport al govern de Rafael Navarro i el PSOE en la qüestió de l’aigua potable i aconseguint del PP que manava en València una subvenció per a construir la conducció d’aigua que es va fer des de la Font de la Parra.
   Aixó és la veritat; això és un exemple d’una oposició que feia alguna cosa més que comunicats; això és una oposició que aconsegueix recursos per al seu poble.
   Això no ho hem vist (probablement mai no ho veurem) del BLOC. Però està clar que tots no som iguals.
   Per a estar tant de temps a l’oposició, tampoc esteu per a tirar coets…

   • Ino, cada vegada dius més destrellats. La cançoneta eixa de que l’oposició no porta subvencions no té ni cap ni peus. El teu partit mana amb majoria absoluta a la diputacio i a la generalitat. Ha d’anar el Bloc o UxV a dir-li a Fabra que invertisca ací? No teniu vosaltres fil directe?
    I no et preocupes que per molt que vulgues tapar ací les misèries de la gestió nefasta i despilfarradora del pp local, ja no cola. Se us acumulen massa desficacis i la gent se n’adona. El caprichito de Correus és ja el colmo. Volem inversions productives, ja esta be de places i fontees, home! Si despres no tenim diners ni per a tallar la brossa!!

   • Qualsevol persona que faça seguiment, per poc que siga, de la política local haurà vist que el Bloc s’ha oferit sempre al govern de la senyora Botella per a anar on calga, a demanar el que calga. I també han vist l’actitud de la senyora Botella. El temps dirà. Però el ben cert és que el Bloc va a més, i el PP a menos.

    I li recorde que no són els diputats de Bloc-Compromís els que voten en contra en les Corts de la connexió de la nostra ciutat amb l’autovia, de les obres contra inundacions a Cogullada o del segon ambulatori. Són els del PP, inclosa la sra. Botella… El Bloc fa esforços perquè vinguen inversions a Carcaixent però els els tomba el PP.

    • Amb eixe argument, tampoc son els diputats de Bloc-Compromís els que varen aprovar, per exemple, els 300.000 € per a la residència d’ancians o els dos projectes d’escoles taller que li concediren a Carcaixent en eixe exercici, finançats amb més d’un milió d’euros. Varen ser els diputats del PP amb la seua majoria.
     Quan a vostés els convé, al fet de triar entre infraestructures o eixos projectes, vostés ho anomenen «prioritzar» i, en este cas, nosaltres també.

   • Opinador, es decepcionant vore com vosté no te cap reparo en contar milongues i mentides per argumentar el que no pot amb dades reals i demostrables. Amb aquesta actitut no li fa vosté cap favor al Partit Popular, deuría ser honest, no mirar-se tant el melíc, i tindre en compte que la majoría dels que ací participen pensen que és vosté el Portaveu de Grup Popular en l’Ajuntament. Es vosté, amb la señora Alcaldesa, la imatge del PP en Carcaixent, i aixina la estan deixant entre els dos.
    Quan vosté intenta vendre que una Consellería del P.P. dona les subvencions no per l’interés general, sino per ser amiguet o ser del P.P., vosté està poc menys que acusant el Conseller del PP de prevaricador. Jo vull pensar que això no funciona així per molt que vosté ho diga. Pense que les subvencions, que són diners de tots nosaltres, es donen en funció de l’interés del projecte, siga del partit que siga l’Ajuntament o l’organisme que les demane, (clar, sempre hi han excepcions, per eixemple, la que han donat per enderrocar un edifici emblemàtic com Correus per a fer quatre places d’aparcament més de les actuals. I que no li donen la gestió a una empresa privada, que ja sería la llet).

    • Dades reals i demostrables totes les que vullga vosté. Milongues les seues i molta imaginacinació; la idea de que les subvencions es donen d’eixa manera és un exemple. Jo també vull pensar que es donen en funció de l’interés del projecte: un projecte proposat pel govern municipal que ha obtés, ni més ni menys, que 1.8 milions d’euros a fons perdut per al poble de Carcaixent.
     ¿Edifici emblemàtic?. ¿Eixa caixa?. No hem faça riure!. Eixa ajuda cobrirá totalment el cost d’obrir l’Avinguda Joan XXIII, així com la compra, la demolició i la urbanització en el cas del projecte de Correus, per a crear places d’aparcament en un lloc on fa molta falta. A vosté li pareix mal?. Molt be; a mi no.

     • L’interes del projecte, Sr. Opinador, han cambiat vostès el projecte Ruralter tres vegades, primer el projecte era exclusivament la rehabilitació del carrer Julià Ribera, despres com esta obra s’enportaba la totalitat de la subvenció decidiren que no, que mijor fer-ne tres o cuatre, que lluirá mes i passaren a la casa de Sant Antoni, obrir l’Avinguda Joan XXIII, Correus i unes chorraes mes. Ara com lo que quedaba de subvenció no cubria el total del cost del Edifici de Correus han decidit llevar la casa de Sant Antoni i les chorraes i cambiar altra volta el projecte.
      Contestem a estes preguntes, ¿Per què l’oposició s’enterá de tot este pla i cambi de projecte un día avans de que vostès ho aprobaren?
      ¿Per qué no tenen vostès cap paper per escrit que justifique lo que diuen que els ha requerit la Conselleria?
      Pues mire jo personalment no em fie de vostès i no hem crec el que diuen.
      I mire, a mi i a molta gent, ens consta que la Sra. Alcaldesa fa mes de un any cambia una direcció al centre del poble per desviar el trafic a Germanies, on ara va instalarse Correus, pues mire com he dit ja en varies ocasions, tenint en conter que fa un any Correus va repartir uns papers demanat un local de uns 400 metres, en zona comercial i transitada…..BLANCO I EN BOTELLA.

     • 1.8 milions d’euros per a, entre altres coses, gastar-se’ls comprant un edifici en bon ús y enderrocar-lo per a crear unes quantes places d’aparcament ?. Si això, per a vosté i per al PP és administrar bé els diners dels contribuents, doncs bé, bon camí per a sanejar els conters públics. Que Déu ens pille confesats a partir del 20N.
      Que m’ofereix totes les dades reals i demostrables que jo vullga ?, val:
      – Quantes places d’aparcament més de les que hi han actualment en Correus van a crear?.
      -Quants diners ens costarà als contribuents, a través de Ruralter clar, cada nova plaça d’aparcament ?.

 3. Lamentablement, una mentida no és converteix en veritat per moltes vegades que es diga, encara que al nostre amic OPINADOR li puga pareix així.
  La cançoneta eixa de que l’oposició no aconsegueix subvencions pot resulta convincent per a un xiquet de 10 anys, però per a altres persones és un insult a la seua intel·ligència.
  Quan les coses anaven econòmicament millor, era possible mantindre el «modus vivendi» dels nostres regidors, familiars i amics, sense que la cosa no siguera massa escandalosa. Es podien crear places de tècnic d’infancia per a la dona d’un regidor o es podien persones «a la sopa boba» pels voltant d’alcaldia com a «secretaries»…..Però ara que les coses estàn molt molt pitjor, i la gent està molt sensibilitzada.
  La jugada de l’aulari per a la Católica o la de l’edifici de Correus pot acabar amb la paciència de més d’una persona que no pot arribar a final de mes, que es pot arribar a fer moltes preguntes per a les quals no trobara una explicació lògica.
  Ja està bé amic Opinador, que la gent es bona fins a cert punt i la paciència s’esgota. Qui gestiona els diners públics ha d’anar molt en compte, perquè estem parlant d’una cosa molt seriosa.
  De veritat pense que si la gent coneixera al detall com es gestionen, i com s’utilitzen, els nostres diners a l’Ajuntament, estar «indignat» seria una expressió suau, quasi eufemística.

  • Sr. Fartet, la cançoneta eixa de que la tasca de l’oposició es redueix a criticar-ho tot, anar a l’Ajuntament un dia a la setmana i emetre comunicats a final de mes, mentre que obtindre recursos correspon en exclusiva a l’Equip de Govern, no resulta convincent ni per als xiquets de 10 anys.
   Per supost que hi ha una altra forma de fer oposició, però eixa no és la seua i no la coneixen. En el comentari anterior li he posat un exemple concret, clar i objectiu de cóm des de l’oposició s’han dut recursos a Carcaixent. Quan vosté puga posar-ne algun com eixe per part dels grups de l’oposició, en eixe moment estaran tots tirant del carro, però ara estan jugant a fer política (i prou).
   La «jugada» de l’aulari municipal (mai no hi ha hagut cap aulari per a la catòlica) i el projecte de Correus, encara es tornarà en contra de més d’un. Si la gent coneixera qui treballa i qué es cobra, també més d’un eixiria escaldat…

   • Estic segur que el tema de Correus es tornarà en contra de més d’un. En concret, de 10 més un!
    O és que et penses que pujar 30 taxes en un dia i, alhora, dedicar una cabasà de diners a comprar i tirar un edifici per fer més gran una plaça us ho perdonarà la ciutadania? És que algú alguna vegada en tota la seua vida ha reclamat que es tire Correus? Hi ha urgència, o pressió social, o demanda, o alguna cosa que se li parega que justifique este despilfarro? No senyor! Per tant, és un error amb majúscules. Si en compte de criticar a l’oposició escoltàreu algunes de les crítiques que vos fan, tal vegada no empitjoraríeu la situació que ja de per si l’heu deixada prou malament, amb un deute acollonant. Suma y sigue.

   • Sr Opinador, en el último plenario el srPaco Salom se ofreció a consensuar temas con la Sra alcaldesa y esta no quiso dijo que cuando podamos hablar y él por qué no se habla ahora. Ella no quiso. Usted miente, la oposición sí está dispuesta a dar el callo pero su partido los calla y así no vamos bien nos llevan a la ruina y no ponen remedio que tristeza.
    Resulta elocuente por otra parte que el jueves Juanito que cobra un sueldo indecente en época de crisis solo para que ustedes continuen gobernándo votara a favor de unas subidas de tasas que hace solo un año solo criticaba duramente mucho. Dame pan y llámame… Pues eso. Todo demagogia, mentiras y compra de votos por su partido. Lamentable ypenoso esto se tiene que saber porque es asi.

   • Sr. Opinador, per què quan hi ha gent que no opina com vosté, replica que «estan jugant a fer política»?
    Té alguna cosa en contra de la gent que fa política? Vosté no la pràctica també? Li sembla que ningú té dret a fer política més que la gent que viu d’ella? Per cert alguns manera molt indigna.
    Sembla que segueix la postura que li assignen al dictador Franco (mai he sabut si realment és real o no la versió) quan recomanava als seus ministres que feren com ell i no es clavaren en política.
    Afortunadament és un dret constitucional (els del seu partit aquesta paraula la tenen de manera permanent en la boca per a les coses que els interessen).
    Tots tenim dret a fer política (dins o fora dels partits), sense que ningú ens ho prohibisca, afortunadament. Una altra cosa és marejar la perdiu, però d’això, els seus en saben un fum.
    I tranquil, no s’altere, que torres més altes han caigut.

 4. Sembla que l’opinador tinga una memòria molt selectiva.
  Entre altres moltes coses, no recorda quan el PP estava dividit entre la Sra. Botella i el Sr. Victòria. Recorda què va fer el Bloc? Va donar suport al govern d’aquell moment perquè vinguera Eroski amb certs compromisos; els van obligar a encetar els projectes de polígons industrials (per cert, després, quan no els feia falta el suport, se’n van oblidar); els van donar suport en l’aprovació d’alguns PAIs.
  Sí, en efecte, no tots són iguals. Ja m’agradaria que els actuals governants de Carcaixent foren com els altres.

 5. Hace unos meses dejé de entrar a este foro porque me pone enferma oir a la oposición quejarse de lo que hace nuestra querida alcaldesa. El médico me dijo que no debía alterarme y por eso me distancié. Pero ahora, ya más serena, entro y veo todas estas críticas a Lola Botella y su magnífico equipo y siento un dolor inmenso. No puedo evitar decir lo que mi corazón siente: por favor, dejen gobernar a nuestra apreciada alcaldesa, que con la ayuda impagable de Juan, nuestro espléndido Juanito, están haciendo una tarea estupenda en el pueblo. No solo nos sacaron hace tiempo de la crisis, sino que nos recuperamos tan rápido que ahora podemos dedicar recursos a hacer plazas nuevas, que seguro embellecerán nuestra estimada localidad, que es ya reconocida en el mundo como la más bella de entre las valencianas. Todos sabemos que el edificio de Correos es feo, y por eso tienen que tirarlo y poner baldosas bonitas, y unos bancos estupendos para tomar la fresca y el sol. ¿Por qué alguien estaría en contra de algo así? ¡Es que ya critican por criticar, por dios!

  • Sra. Opo , vuelva usted al médico ( presiento que hay algo que no funciona bien ) , pero por favor , no deje de intervenir en este foro , pues me acaba de hacer pasar un rato muy agradable . Sus argumentos , aunque muy parciales , tienen que ser compartidos con la gente que ve este medio ( Me ha sorprendido , la verdad , no se me había ocurrido mirar desde su punto de vista).

   La belleza es algo discutible y distinta según con que ojos se miran.
   Veo que no se ha enterado, que lo que pretende su querida Alcaldesa , es montar un parking (eso que sirve para aparcar los coches).

   Si lo que quiere es tomar la fresca y el sol , sólo tendrá que cruzar la calle y se tropezará con el Paseo , y si continúa , se encontrará con un Parque ( el de toda la vida ) donde encontrará todo el sol y la fresca que usted puede necesitar.

   Supongo que después de leer este comentario tendrá que volver al médico y , si piensa que no es necesario , vaya igualmente , que el tema es más grave de lo que parece.

 6. El senyor Opinador es una espècie de malabarista de les paraules, i el seu discurs es manté com un equilibrista en la corda fluixa. Es a dir, no té cap base. Jo crec que ell ho sap, però s’agafa a eixe discurs com a un clau ardent. Al cap i a la fi, pareix que encara els dona resultats electoralment.
  El teu discurs igual és convincent per als teus amics, però el que esteu fent no té defensa, i jo supose que tú mateix ho sabràs. No és veritat senyor Opinador?
  En la plaça de Correus estan vostes TIRANT els diners del poble. Diners que podien ser ben aprofitats en coses més necesaries.

  —«dejen gobernar a nuestra apreciada alcaldesa, que con la ayuda impagable de Juan». Esta sí que és bona, jejeje, vaig a fer-me una cervesa i el tornaré a llegir, a vore si torne a vore el mateix.
  Moraleja: Señora, no se olvide la pastillita, que después decimos cosas extrañas.

  • Sr. Fartet, pot repetir-ho mil vegades però seguirà sense ser veritat; els diners no es tiren, es dediquen es destinen a executar un projecte i els diners venen de la Conselleria i han de ser destinats a projectes urbanístics (no es poden pagar proveïdors, ni clavegueram…).
   El meu discurs ja ho crec que te base i és convincent per als qui pensen com jo (encara que vosté no s’ho crega, hi han un quants) i per a mi, que me’l crec del tot. El seu discurs tampoc no hem convenç a mi en absolut i jo crec que no passa res. L’intercanvi d’idees sempre és bo, o no ?.

   • Encara com que tu et creus «del tot» el teu discurs. És el mateix que el de la senyora Opo, veritat? I et poses com et poses, el caprichito que teniu en tirar Correus sí que és tirar els diners, perquè es podrien invertir d’una manera distinta, facilitant actuacions de reordenació urbana infinitament més interessants per al conjunt del poble que fer més gran una plaça perquè es veja millor l’església del Convent.

   • Del Plan Zapatero i del Plan Camps, si que podíen vostés destinar les subvencions a reparar clavegueram, pero han preferit fer rotondes, fontetes i chorraetes que queden a la superficie i es veuen mes, i ara carreguen als ciutadans de Carcaixent en un pastó de mes al rebut del aigua perque es precis arreglar el calvegueram. Aixó en planejar en trellat, pensar en el ciutadá i el demes son tonteries.

    • Senyora Calatayud, no li dic jo que vosté no s’entera?. En cap d’eixos plans s’ha fet cap rotonda ni fonteta. Ara, respecte a les chorradetes en superfície: Senyora Calatayud, en contra de:
     1-Plan Zapatero (ninxols en el cementeri, pistes esportives cobertes, patis dels col·legis PÚBLICS Francesc Pons i Boquera, camins rurals de Benimaclí, Benivaire, Pont de Balaguer i de la Olivera, Porxada en col·legi PÚBLIC Víctor Oroval, canvi de cobertes en col·legi PÚBLIC Boquera, vorera d’emergència a Cogullada, zones infantils en Navarro Darás, mur en barranc de Sant Antoni, estalvi energétic, reducció de consums en enllumenat…entre altres.
     IPlan Camps?: residència d’ancians, reforma auditori, reforma D. Enrique, millores barri de les Barraques, apertura carrer Echegaray, asfaltatge de vials…entre altres.
     I la confirmació de que vosté no s’entera és que SI s’ha fet obres de clavegueram, concretament en els voltants del Mercat Municipal (millora del drenatge cap al carrer la Pau) i en el Camí de l’escorxador (millora del drenatge cap a Cogullada).
     Totes les dades son objectives i comprovables. No opinions, respectables però com veu errònies, com les seues.

     • Ino, un favor en confiança: digues una cosa, almenys una, que el PP haja fet malament en tots els anys que governa a Carcaixent. Si ets capaç de fer una mínima autocrítica d’algun aspecte de la gestió del PP, aleshores començaré a creure que ets una persona i no un robot programat per adular els teus companys de govern (inclòs Juanito?).

  • Ja Ja Ja………………………………………………..

   Aunque parezca mentira , si , existe y , aunque no forme parte del equipo de gobierno , no anda muy lejos de ellos.
   Es lo que hay , ¿ y sino , como te explicas los resultados del PP? Sin gente de este nivel estarían muy perdidos.
   Bueno se me olvidaba , también cuentan los argumentos del Sr. Opinador
   ja……………………………………………………….

 7. Entenc que els diners de la Conselleria no serveixquen per a pagar proveidors i coses aixi. Però algu ha parlat de reordenació urbana i tal vegada seria una bona inversió per al poble PENSAR un poquet i tancar ja el pas de Desamparats-Bosca a la placeta. Sí, eixa avinguda tan gran en la qual les persones tenen que parar per a que els cotxes no les atropellen. El pas per eixe carrer es vergonyos en una ciutat com Carcaixent.
  Ala, i ahora me voy a tomar la fresca. Tal vez vea a la señora Opo. (Un altra que tal…)

  • Estic absolutment d’acord amb vosté, la ordenació del transit en eixe carrer és incorrecta i s’ha de canviar. Es una qüestió que no suposa pressupost ni despeses i, encara que el criteri dels tècnics no és unànim al respecte, pense que el sentit comú s’imposa d’una forma més que evident.

   • Que els tècnics de l’ajuntament de Carcaixent sempre estan en contra del sentit comú i de les propostes de l’equip de gobern? (que no vull dir que siguen totes de sentit comú, però respectables, clar). De segur que eixos tècnics no pasen molt per eixa zona.

 8. Sr Inocencio, me permito sugerirle que abra usted su propia página web, con nombre y apellidos donde todos los ciudadanos podamos comentarle lo que nos parece la gestión de su partido y también a la vez pedirle explicaciones. Usted siempre está dispuesto a responder, aunque a veces nadie se lo pide. Esta propuesta seria muy bien recibida por la ciudadania y daría al PP una imagen de cercanía con la gente que francamente ha perdido por hacer propuestas que están fuera de la realidad y el tema correos lo demustra sin paliativos.
  Buenos días.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here