Verónica Centeno i Aurea Climent, nomenades falleres majors de Pere Morell d’Alzira

0
470
Les falleres majors amb els presidents

Dissabte passat 22 d’octubre va tindre lloc l’acte de nomenament de les falleres majors i president infantil de la Falla Pere Morell d’Alzira. La comissió es reunia de vesprada per a anar a les cases dels càrrecs on tindria lloc l’acte protocol·lari, en primer lloc els membres de la falla acudien a casa del president infantil Abraham López Escrivà, tot seguit la falla es va dirigir a casa de la fallera major infantil Aurea Climent Mantalvá i finalment va ser la fallera major Verónica Centeno López qui va obrir les portes de la seua casa a tota la comissió.

Al finalitzar la vesprada els càrrecs honorífics van oferir als fallers, familiars i amics de la comissió un sopar, i per a donar oficialitat a la vesprada de nomenaments va tindre lloc la presentació de càrrecs, en la qual els càrrecs de l’exercici anterior, s’acomiadaben de manera interna i passaven el càrrec  als que ens representaran durant aquest exercici faller.

Tots els actes van estar presidits per Eduardo Expósito Molla, que enguany també estrena el càrrec de president. Edu, va manifestar la seua alegría per tindre tots els càrrecs honorífics, a pesar dels temps de crisis que corren i va assegurar que serà un any molt especial per a tots, a més va animar a totes les dones a que siguen escopeteres, càrrec particular de la Falla Pere Morell.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here