Sueca presenta este dissabte a la seua Fallera Major de 2012: Rebeca Rubio i Cortell

0
420
Rebeca Rubio amb la seua Cort d'Honor

El centre municipal Bernat i Baldoví acull, este dissabte 29 d’octubre, a partir de les 10 de la nit,  l’acte de Presentació de la Fallera Major de
Sueca de l’any 2012. Serà, sens dubte, una vetlada molt especial per a Rebeca Rubio i Cortell i també per a les sis companyes que integraran la seua Cort d’Honor: Sara Roselló i Collado, Davinia García i Beltrán, Rut Roselló i Ibáñez, Isabel Casanova i Ferrandis, Raquel Sansebastián i Beltrán i Estela Moya i Ripoll.

Les encarregades de presentar l’acte serán les falleres Joana Tornero i Puga i Paula Ortolà i Sancho, mentre que la mantenidora serà la també fallera suecana Amparo Iborra i Nácher.

L’acte, organitzat per la Junta Local Fallera que presidix Vicent Iborra, comptarà amb actuacions musicals intercalades i moltes sorpreses més. Està prevista l’assistència de les comissions falleres de Sueca, així com de diverses juntes locals falleres amb les seues respectives falleres majors i de col·lectius locals com ara la Societat Esportiva Sueca, l’Associació de Dones Operades del Pit de Sueca (ADOPS) i Amics del Coet.

Com ve passant en els últims anys, Sueca Televisió oferirà en directe (a través del canal en analògic i també a través d’Internet en streaming) la Presentació de la Fallera Major de Sueca.

Julián Sáez-Fotos: Laura Riera

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here