Carlos Ramírez (PP): «El col.legi Carrasquer de Sueca no es privatitzarà»

0
417

Carlos Ramírez (PP)

Carlos Ramírez (PP) assegura, després de reunir-se amb el conseller d’Edudació, que el col·legi Carrasquer de Sueca no es privatitzarà

Carlos Ramírez, portaveu del Grup Popular de l’Ajuntament de Sueca, junt als regidors Imma Ferri i Raül Pla, es va reunir recentment en la seu del Partit Popular a València amb el conseller d’Educació, José Císcar. En la reunió, a la qual assistiren alcaldes populars, portaveus i regidors amb responsabilitats en Educació, es tractaren, segons asseguren en un comunicat els populars, «diversos temes d’interés i relatius tots ells a l’Educació, assumptes que preocupen i concerneixen als ajuntaments».

Entre tots els temes tractats, i davant la pregunta concreta de Ramírez, el conseller va assegurar segons les mateixes fonts que el col·legi Carrasquer, i cap altre col·legi públic, «no va a ser privatitzat ni de gestió privada, amb el que els pares, professors i alumnes d’este centre poden quedar tranquils pel que fa a eixa reivindicació que porten manifestant des de l’última sessió plenària de l’Ajuntament».  «El Partit Popular estava preocupat pels pares i els docents i, per tant, el que ha fet és informar-se de primera mà. Este mateix dijous el partit té previst reunir-se amb els pares i professors per a poder-los informar i que puguen quedar més tranquils», diu Ramírez.

«Des del Grup Municipal ens preguntem què ha fet el govern municipal i la regidora d’Educació, del Bloc. Han mantingut alguna entrevista amb càrrecs polítics de la Conselleria? O només es dediquen a fer campanya electoral fent ús de mentides i difamacions?», es pregunta Ramírez.
Des del Partit Popular assetguren que seguiran treballant «per a solucionar les inquietuds i les justes reivindicacions dels nostres centres educatius, siguen públics, privats o concertats».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here