El Consell Agrari de Sueca adequa el marge del riu Xúquer

0
432
Marge del riu Xúquer a Sueca

Com a conseqüència de les constants queixes dels ciutadans de Sueca, el regidor d’Agricultura, Dimas Vázquez, després d’establir els contactes pertinents amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, va posar en marxa l’equip de treballadors i mitjans del Consell Agrari de Sueca perquè procediren a l’adequació i neteja del camí inferior que transcorre paral·lel al riu Xúquer, el qual es trobava des de feia molt de temps intransitable per la canya invasora que sol créixer en zones humides.

“La situació d’este camí em preocupava especialment perquè la campanya de la taronja està ja en marxa, i el vial era impracticable inclús a peu, i en eixa zona hi ha molts camps que necessiten accedir al mateix amb el vehicle. Si a açò li afegim que és una zona molt utilitzada per gent que practica esport, o simplement passeja, la necessitat d’adequació s’acreixia, ja que havia passat de ser una ruta molt freqüentada a descartar-la per no poder ni passar”, ha assenyalat el regidor d’Agricultura, Dimas Vázquez.

La zona que comprén esta adequació, és la que s’emmarca entre l’Asut de Cullera fins a Els Canos, quedant pendent alguna zona concreta en la qual la màquina no pot actuar i s’ha de procedir amb mitjans manuals. Per a evitar que la canya invasora torne a créixer tan desmesuradament, i anul·le novament el vial, Vázquez i el Cap de Camins, José Martorell, han decidit que es realitzarà un manteniment anual del mateix.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here