Mari Carmen Casasús i Sharon Caballero seran les falleres majors de La Malva d’Alzira

0
385

Acte de nomenament de la Falla La Malva

Daniel Giménez Bohigues ha sigut nomenat president infantil

El passat dissabte va tindre lloc l’acte de nomenament de les falleres majors de La Malva i del president infantil per a l’exercici 2011-2012, recaient les distincions en la xiqueta Sharon Caballero Vercher, la senyoreta Mari Carmen Casasús Torremocha i el xiquet Daniel Giménez Bohigues. L’acte començà amb l’arreplegà amb tabal i dolçaina en els domicilis de les falleres per a després, en el  casal de la falla, davant

de familiars i fallers, dur-se a terme l’acte protocol·lari, presidit en tot moment pel president de la comissió, José Miguel Carreres Mesto, que enguany estrena també el  seu càrrec. En finalitzar l’acte, les falleres majors i el president infantil oferiren a tots els assistents un sopar.

Falla La Malva

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here