La formació suecana Ensemble Espai Sonor inicia la seua gira internacional de concerts

0
205
Voro García al front de l'agrupació musical

L’Ensemble Espai Sonor inicia la seua gira de concerts que en els pròxims dos mesos els portarà a escenaris de Santiago de Xile, Brest (França), Bilbao, Salamanca, Sevilla, Terol, Cartagena, Albacete, Càceres, València i Granada.
La primera parada d’este recorregut porta l’Ensemble Espai Sonor, del 27 d’octubre a l’1 de novembre, a participar en les activitats organitzades per la llicenciatura de música de la Universitat Acadèmia d’Humanisme Cristià de Santiago de Xile.
El 28 d’octubre, membres de l’Ensemble realitzen conferències al Conservatori Nacional de Música de Santiago. Així, Sisco Aparisi parlarà de ‘La percussió contemporània Europea actual’, Ricardo Capellino de ‘Noves tècniques del saxofon en el repertori de la música del S.XX. Obres per a saxofon de compositors espanyols’ i Voro Garcia de ‘Figures sonores. Concepte i aplicació en el món sonor de Voro García’.

El dissabte 29 d’octubre, a les huit de la vesprada a l’Espai Matta de Santiago de Xile, tindrà lloc un dels concerts de l’Ensemble Espai Sonor. Interpretaran obres de G. Crumb, V. García, H. Parra, M. Sotelo i oferiran l’estrena absoluta de Al Haut III del compositor xilè Miguel Farías, dedicada a Ricardo Capellino i l’Ensemble Espai Sonor. Este mateix programa es repetirà el dilluns 31 d’octubre a les huit de la vesprada al
Conservatori Nacional de Música.

Ensemble Espai Sonor, amb seu a Sueca, està subvencionat pel Ministeri de Cultura d’Espanya i l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la
Música per al foment i difusió de la música contemporània espanyola.

Julián Sáez

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here