El quatripartit que prepara la moció de censura a Alginet acorda que Jesús Boluda (Bloc) siga l’alcalde

2
335

L’actual alcalde d’Alginet, Enrique Girona, sembla tindre els dies contats al front del consistori d’Alginet. El PSOE i Socialistes d’Alginet han deixat les seues baralles particulars a un costat per desbancar el PP del seu silló presidencial. Amb l’ajuda dels regidors del Bloc i d’IDEA sumen els 9 vots que son necessaris pe superar l’actual equip de govern composat per 8 membres.

Sumades les voluntats sols els resta consensuar el programa i la distribució de les delegacions en haver-hi total consens perquè l’alcaldia caiga en mans del nacionalista, Jesús Boluda, que serà el primer i únic alcalde que tinga el Bloc a la Ribera Alta en esta legislatura.

Fons socialistes han manifestat a Riberaexpress que «és una necessitat que torne un govern d’esquerres a Alginet». Les mateixes fons justifiquen la censura de Girona en que «l’Ajuntament és acutalment insostenible, davant el caos existent». I fiquen com exemples la paralització de projectes i obres com el Teatre Modern, el Pavelló i el Centre de Dia que encara no s’ha obert. A més, advertixen que els pressupostos municipals «es prorroguen des de fa tres anys».

Mentre l’alcaldable i farmacèutic, Jesús Boluda, ha assegurat a este diari digital que l’acord del quatripartit «va per bon camí». Tot i que els que recolzen la moció no s’han plantejat una data concreta per presentar-la sembla que serà després del 20-N i abans dels pròxims Nadals.

2 Comentarios

  1. Bueno, bueno, crec que el Sr. Alemany tornarà a carregar-se al cuatripartit frustrat. Fa un mes rajant el seu germà Paco del regidor i president de la Llum Escutia en el Facebook i ara què?

    Lo que no entenc es com Jesus Boluda es clava en este embolic.

  2. Tienen miedo de la buena gestion que esta haciendo el ayuntamiento.Por eso la mocion. Los socialistas han hundido el pais, ahora buscan colocarse y seguir chupando del bote.Alginet a votado al PP mas que a los demas partidos. Que una persona sea alcalde con 600 votos, mientras que otra persona gana con mas de 3000 es una estafa, eso va en contra de lo que vota el pueblo .Estos 4 partidos buscan poder, no lo mejor para el pueblo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here