El TSJ ratifica la ilegalitat de l’àtic de la Plaça Major que supera l’alçada permesa pel PGOU i rebutja el recurs de l’Ajuntament d’Alzira

1
219

L’àtic de l’edifici situat al cantó de la Plaça Major i les Escoles Pies d’Alzira tindrà que ser enderrocat en desestimar

el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) de la Comunitat Valenciana el recurs d’apelació interpossat per l’Ajuntament i una empresa d’Alzira. D’esta forma el TSJ ratifica la sentència del Jutjat del Contenciòs-Administratiu nº 2 de València.

Els magistrats sancionen l’excés d’obra en l’àtic per tindre una alçada de 4,28 metres «quan havia de tindre 2,75 metres», excedint-se en 1,53 metres l’altura permesa pel Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) aprovat l’any 1985.

La resolució del TSJ diu textualment «declara la ilegalitat de les obres efectuades en l’edifici de la Plaça Major cantó a c/Escoles Pies, procedint a la demolició d’aquelles que siguen ilegalitzables, en particular l’àtic en excedir de l’altura màxima permesa».

La denúncia va ser presentada per un particular el 5 de novembre de l’any 2005.

1 Comentario

  1. Vaya forma de gastarse el dinero de todos en recursos completamente inutiles. Seria interesante conocer el coste global anual del gabinete de abogados que llevan los juicios del Ayuntamiento y que aproximadamente el 60% se pierden y que en su mayoria se recurren para ganar tiempo. ¿quien paga ahora la demolición de esa parte del edificio? ¿Los técnicos que avalaron con sus informes dicha obra? ¿En este Ayuntamiento no se exigen responsabilidades por nada?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here