Paco Molina (CC OO): «El 2012 serà un any francament difícil, caminem cap a una recessió»

0
416
Paco Molina secretari general de CC OO

El secretari general de CC OO del País Valencià, Paco Molina ha manifestat esta nit a Alzira que la situació econòmica «és molt preocupant» que tots els anuncis «auguren un any francament difícil» i que especialment a la Comunitat Valenciana «caminem cap a una recessió».

Molina ha estat especilament crític amb el Consell pel seu «atac sistemàtic a l’educació i la sanitat», també per l»estalvi a 18.500 famílies de l’impost sobre el patrimoni» i per «carèixer d’estratègia i voluntat clara per millorar la situació actual».

El dirigent sindical ha censurat l’esborrany del pressupostos del Consell perquè «no recull cap increment a la protecció de les víctimes de la crisi». Fins i tot considera que la situació «és tan alarmant donat que es plantegen ja seriosos problemes de cohesió social». Amb unes dades d’aturats que superen els 31.000 a la Ribera i els 600.000 a la Comunitat Valenciana, amb «prop del 50% de desocupats sense protecció».

Molina ha estat arropat pel regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alzira, José Luis Palacios i pel secretari de les comarques de la Ribera i la Safor, Josep Antoni Carrascosa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here