IAE ha viatjat amb 16 membres i cinc gossos per rescatar els possibles supervivents del fort terratrèmol de Turquia

0
370

Zona afectada pel terratrèmol

Un total de 16 membres del grup de rescat de l’ONG, amb seu a Algemesí, Intervención Ayuda y Emergencias (IAE) va eixir, anit, junt a 5 gossos cap a Turquia per col.laborar en la recerca dels possibles supervivents després del fort terratrèmol que ha sacsejat el sudest del país otomà.

Els voluntaris d’IAE han arribat a les 7 d’este matí a Ankara i, a hores d’ara, viatjen cap l’epicentre del terratrèmol situat en la província de Van on ha causat més de 200 víctimes.

Des de la seua fundació a càrrec de varios voluntaris d’Algemesí, IAE ha estat present en alguns dels esdeveniments internacionals més tràgics dels últims anys: Turquia, Algèria, El Salvador, Sri Lanka, Pakistán, Perú, Marrocs i Haití.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here