El PSOE d’Algemesí proposa una solució beneficiosa per als dos municipis que conectaria Alzira amb l’AP-7

0
421

Els empresaris d'Alzira proposen este lloc de la ctra. d'Albalat

Els socialistes d’Algemesí proposen  mantenir l’eixida d’Algemesí i fer una comunicació directa de l’AP7 a Alzira desplaçant l’actual peatge.

La proposta consisteix a desplaçar el peatge després de l’eixida d’Algemesí cap al sud. Amb aquesta mesura s’aconseguiria no haver de veure’s forçats a mantenir els 6 km de distància establits entre eixides i mantenir els accessos directes als polígons industrials.

Algemesí, Alzira i tota la comarca de la Ribera es beneficiarien sense que açò suposara una inversió excessiva per al Ministeri de Foment. En canvi, sí que es traduiria en una alta rendibilitat per als polígons industrials de la comarca.

Beneficiar a tots els pobles de la Ribera

Segons la portaveu dels socialistes d’Algemesí, Marta Trenzano, “amb aquesta solució que proposem aconseguim un accés més a l’autopista del que es pot beneficiar tota la comarca sense necessitat de tancar els accessos que ja tenim”. Per a Trenzano “no es tracta de rivalitzar amb altres ciutats de la comarca sinó de buscar solucions que beneficien a tots els pobles de la Ribera”.

Trenzano ha assegurat que “els empresaris de la comarca han de començar a plantejar-se projectes comuns a favor del desenvolupament del corredor Mediterrani. La recerca de solucions individualistes resulta, a llarg termini, menys efectiva i més perjudicial. Del que es tracta és de potenciar les possibilitats de la comarca aprofitant el corredor i no suscitar rivalitats entre municipis”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here