Antella acollirá el 22 d’abril de 2012 la 27 Trobada de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera

0
391
L'alcalde d'Antella i el president de la coordinadora

El passat divendres es va dur a terme l’acte de presentació de la 27 Trobada de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera. L’acte es va realitzar al saló de plens de l’Ajuntament d’Antella i assistiren representants de les comunitats educatives del CEIP Xarquia i d’altres de la resta de la comarca, així com entitats socials i culturals de la població.

En este primer acte públic de la 27 Trobada, s’adreçaren als assistents l’alcalde d’Antella, Gustavo Montagudo, el regidor de cultura, la directora del centre educatiu i el president de la Coordinadora de Centres. En la seua intervenció, l’alcalde va expressar la seua satisfacció que Antella fóra l’amfitriona de la Trobada de la Ribera de 2012 i va subratllar també que la seua celebració, el 22 d’abril de 2012,  significara una espenta per a l’ús social del valencià. En el torn de paraula del regidor de cultura, va assegurar que la seua regidoria es bolcaria en l’organització de la Trobada, ja que representava per a l’equip de govern actual una fita important.

Per la seua banda, la directora del centre educatiu públic va insistir que la comunitat educativa del CEIP Xarquia estava molt il·lusionada per començar a organitzar la 27 Trobada a Antella i que tant pares i mares i professorat es posarien de seguida mans a l’obra perquè la propera edició de la Trobada deixe un record inesborrable en la població, sobretot en els xiquets i xiquetes escolaritzats al col·legi.

Per acabar, el president de la Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera, va explicar, amb l’ajuda d’un prower point, en què consistia l’oferta bàsica de la propera Trobada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here