Els empresaris d’Alzira reclamaran de nou a Rodríguez-Piñero la conexió amb l’AP-7 i l’alliberament dels peatges a la Ribera

0
302

Alborch, Alarte i Villalba en Alzira el 24 de març
Rodríguez-Piñero i Alborch en la seu del PSOE

Zona on els empresaris demanen fer el nou enllaç amb l’AP-7

El president de l’Associació Empresarial d’Alzira (AEA), José Villalba, es reunirà el pròxim dilluns, de nou, amb la cap de llista del PSOE per València, Inmaculada Rodríguez-Piñero, fins fa unes dies secretaria d’Estat d’Infraestructures, per tractar sobre la futura conexió d’Alzira amb l’AP-7 i el possible alliberament del peatge al pas de l’autpista per la Ribera.

Una qüestió que abordaren el passat mes de juliol en una reunió en la que,l’aleshores, representant del Ministeri de Foment es va comprometre a rebre els empresaris el passat mes de setembre per estudiar amb els tècnics ministerial, de per mig, les seues propostes.

Piñero va explicar, en aquella ocasió, als mitjans de comunicació comarcals, que «s’han d’estudiar totes les dificultats i condicionants tècnics com la distància entre enllaços, que ha de ser de 6 km, la seguretat i el moviment de vehicles». Entre les solucions debatudes en el primer contacte estava el trasllat de l’actual enllaç amb l’AP-7 ubicat al nord d’Algemesí, en el pas elevat existent en el km 4 de la CV-505 més coneguda com la carretera d’Albalat.

El mateix secretari general del PSPV-PSOE, Jorge Alarte, es va comprometre amb Villalba, el passat 24 de març a Alzira, a reclamar al ministre de Foment, José Blanco, la conexió d’Alzira amb l’AP-7, durant un desdejuni de treball celebrat al polígon de Tisneres en plena pre-campanya electoral. Allí mateix Alarte digué que iclouria en el programa electoral socialista la demanda empresarial de que la futura conexió de la CV-50 amb la N-332 en Sueca «passe prop del Parc Empresarial el Pla, entre Alzira i Algemesí » en lloc del que contempla el projecte provisional de la Generalitat que ubica este tram al nord del municipi d’Algemesí.

Malestar

Per això ha sorprés i ha provocat cert malestar, tant entre els empresaris alzirenys com en el propi PSOE d’Alzira, un recent comunicat dels socialistes d’Algemesí on la portaveu municipal, Marta Trenzano, diu «de cap manera podem consentir que s’elimine en el futur aquesta connexió, que dona eixida als nostres polígons industrials ubicats al costat mateix de l’accés a l’autopista, on estan situades empreses importants». Trenzano afegeix que els socialistes d’Algemesí «compartim la demanda d’Alzira, sempre que eixa solució no comporte cap possibilitat de posar en perill l’existència de l’actual eixida de  l’autopista d’Algemesí».

Siga com siga, esta vella petició que porten fent els empresaris d’Alzira desde fa tres legislatures, serà acceptada o rebutjada pel nou govern que ixca de les urnes el pròxim 20-N.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here