PSOE, Compromís i EUPV presenten una proposta per a millorar i revitalitzar el comerç d’Alzira

0
326

Els portaveus dels grups municipals del PSOE, Compromís i EUPV han presentat una proposta al Consell de Comerç de l’ Ajuntament d’Alzira, per a que se puga millorar i revitalitzar el comerç local

Respecte al comerç local tots coneixem les dificultats que està passant, sobretot el xicotet comerç. Açò vé derivat de diverses qüestions entre les que es troba el canvi de model de consum, més enfocat a les grans superfícies.

Des dels partits de l’oposició en Alzira considerem que cal “recuperar” el comerç de poble (o ciutat, segons es mire) i que Alzira, com altres poblacions, siga un Centre Comercial Obert. Per això hem proposat al Consell de Comerç, per al seu estudi, tres mesures:

1.- Instar al tancament del trànsit rodat dels carrers Piletes i Hort dels Frares, fent-les zones de vianants. Així com el tancament parcial durant unes hores del cap de setmana (divendres i dissabtes fins les nou de la nit) d’altres carrers adjacents a la Plaça Major, per tal que la zona siga un gran espai comercial peatonal.

2.- La signatura d’un conveni amb les Associacions de comerciants per tal que els consumidors utilitzen els aparcaments de titularitat municipal de forma bonificada per les seues compres, així com la zona blava. Caldria, per tant, establir, el percentatge de bonificació, qui la fa efectiva, quant de temps se bonifica i la quantia mínima per poder obtindre eixa bonificació.

3.- Pla d’Actuació Comercial: Una aposta pel xicotet comerç amb la creaciò de un servei de entrega domiciliaria de les compres a casa amb un conveni en sector taxi de la nostra ciutat.

Es tracta de donar a conèixer estes propostes als comerciants per saber la seua opinió i que en les properes reunions del Consell es concreten les mesures reservant una partida especifica en el pressupost 2012, així com buscar el finançament a través de les subvencions que puga concedir la Conselleria de Industria i Comerç.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here