L’Agrupació Local de Joves Socialistes es renova a l’Alcúdia amb Rubén Grau com nou secretari general

1
339

L’Agrupació Local de Joves Socialistes va dur a terme el passat mes d’Octubre una profunda renovació de la seua executiva. Després de diversos anys, hem decidit canviar el grup humà que encapçalava el nostre projecte ple d’ànsies de solidaritat, de progrés, de tolerància, de joventut i de futur.

En primer lloc, ens agradaria des de la nova executiva sorgida d’aquest procés de canvi, agrair tots els esforços a la que va ser executiva en els últims anys, des del seu secretari d’Organització: Robert Martínez Sanchis, fins el que era Secretari General: Josep Roig. Gràcies per tot el treball que haveu fet, per deixar-vos la pell en la mesura en que podíeu. Gràcies per contribuir a la millora del vostre, i el nostre poble: L’Alcúdia.

Però no podem quedar-nos en aquest punt d’exalçament dels atributs dels nostres predecessors. El nostre nou Secretari General, Rubén Grau, és una mostra clara del compromís jove per les causes justes; del compromís per l’educació pública i de qualitat, per un progres equitatiu per a tots i cadascun dels ciutadans, i sobre tot, pel compromís amb els que menys tenen. Des d’ací, anem a escridassar, com ja hem fet des de la nostra constitució a L’Alcúdia, més fort que mai, amb les nostres idees com a arguments i els nostres pensaments com a proposta per a construir el camí cap a una millor societat.

I anem a escridassar sense por, sense allò que popularment es diu com a “pèls en la llengua”. Lluitarem per la democràcia i contra la corrupció,  pel compliment dels deures dels polítics i els drets dels joves, contra la desigualtat i a favor de la llibertat. Per un desenvolupament sostenible i contra el progrés que no té en compte el medi ambient. Anem a treballar, per tant, amb i per la ciutadania. Des de la humilitat, el treball i la constància.

I, en la consolidació d’aquest projecte ja encetat per les anteriors executives, volem comptar amb tots els joves de L’Alcúdia, transmetent-los la possibilitat d’unir-se a aquest projecte, perquè, amb vosaltres, som més.

Naix una nova executiva, però Joves Socialistes, continua amb l’espenta de lluita que l’ha empentat i que estem segurs, que empentarà per molt de temps.

1 Comentario

  1. Sou molt grans! Anem a continuar lluitant contra les injusticies i continuarem seguint sent un exemple a seguir en tota la comarca, provincia i País.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here