La taula solidària contra el Càncer de mama recapta 530 euros a Benifaió

0
367
Taula de recaptació

De nou, els veïns de Benifaió han mostrat la seua cara més solidària. 530 euros ha sigut la quantitat econòmica que s’ha recaptat hui dijous en la taula petitòria contra el càncer de mama que s’ha organitzat des de l’Ajuntament de Benifaió. La recaptació anirà destinada a la Junta Provincial contra el Càncer de València per a invertir en els projectes mèdics que duen a terme per a avançar en la investigació contra este tipus de càncer.

Durant tot el matí desenes de veïns es van acostar fins a la taula instal.lada en la Plaça Major per a aportar el seu granit d’arena en la lluita contra esta malaltia.

Com cada any la Junta Local contra el Càncer, presidida per l’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís amb la col.laboració de les regidores i persones que s’han acostat també ha participar en este acte, du a terme diverses taules petitòries amb la finalitat de recaptar fons econòmics destinats als avanços mèdics contra esta malaltia.

  • L’Associació de Comerços i Empreses de Benifaió (ACEB) ha posat en marxa ja el procés de matriculació per a assistir al curs «Organització del muntatge d’un aparador»

El curs, que és gratuït i tindrà una duració de 30 hores, va dirigit al col.lectiu d’autònoms, i treballadors en règim general, que pertanguen al sector COMERCIAL. La modalitat és Presencial.

Les classes, que seran impartides en les instal.lacions de l’ADL cedides per l’Ajuntament de Benifaió, es duran a terme del 2 al 5 de novembre en horari de vesprada (de 15:00h a 17:00h).

El procés de matriculació ha començat i els interessats que complisquen els requisits exigits poden obtindre informació en les instal.lacions de l’ADL, en la seu d’ACEB o a través del telèfon de l’associació 619 203 438.

Conéixer els processos de muntatge d’un aparador valorant l’organització, la normativa de prevenció i les tècniques aplicables; distingir els criteris de composició i el muntatge de l’aparador; identificar els efectes psicològics que produïxen en el consumidor les distintes tècniques utilitzades en l’aparadorisme, així com diferenciar els elements, materials i instal.lacions essencials que componen un aparador són alguns dels objectius que es pretén aconseguir després d’assistir al curs.

A més de la pràctica els alumnes obtindran formació teòrica en diversos aspectes relacionats en la introducció a la definició d’un aparador com la seua disposició, composició, etiquetes, exposició de productes i vendes especials.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here