Benifaió acull el pròxim diumenge les Jornades de Detecció de jugadors alevins de Bàsquet

0
359

El bàsquet creix entre els joves

L’activitat, organitzada per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, reunirà a molts dels millors jugadors/es de la categoria de tota la Comunitat Valenciana

Este diumenge, 23 d’octubre, l’Àrea Tècnica de la Federació de Basquetbol de la Comunitat Valenciana (FBCV) durà a terme en el pavelló municipal de Benifaió les tradicionals Jornades de Detecció de jugadors/es de categoria Aleví, una activitat inclosa en el Programa de Tecnificació i que té dos objectius principals:

– Per als jugadors/es nascuts l’any 2000, confeccionar la Selecció Autonòmica de Minibasket que participarà en el pròxim Campionat d’Espanya.

– Per als jugadors/es nascuts en 2001, iniciar-los en el Programa de Tecnificació. Este treball tindrà lloc durant tota la temporada amb les generacions de primer any (com és el cas de la del 2001), amb la motivació principal d’ajudar en la formació dels alevins, a més de preparar amb més temps el Campionat de 2013.

Les Jornades estan obertes a la participació de qualsevol jugador/a que els clubs consideren que per les seues qualitats físiques i/o tècniques poden formar part d’estos equips. Les Jornades per als jugadors/es de l’any 2000 seran en una única seu (Benifaió en xics i Alfàs del Pi en xiques), mentres les de l’any 2001 se celebraran en sis seus repartides per tota la Comunitat Valenciana.

Els entrenadores de l’Àrea Tècnica de la FBCV seran els encarregats de dirigir una activitat que reunirà a molts

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here