L’Ajuntament de Polinyà exposa l’últim treball del fotògraf Juan Navarro, «Los no vencidos»

0
387

L’exposició vol ser un homenatge visual a tots aquells que lluitaren i patiren la represió franquista . L’inaguració que tindrà lloc el proper 21 d’octubre, a la casa de la cultura contarà amb la presencia de l’autor a partir de les 19:30h. Es podrá visitar fins al xxx?.

Aquesta proposta ens convida a reflexionar al voltant del nostre passat i contribuir axí, a la recuperació de la memoria hitòrica.

La mostra consta de 40 fotografies de 80 cm x 60 cm que recullen imatges de menbres de la FUE i  altres guerrillers destacats, sindicalistes com Vicente Ramis e Isidro Guardia, menbres del institut obrer com Emilo Monzó que va estar a les ordres directes del general Lister.  Membres  de la Agrupación de Levante i Aragón (AGLA) com Jose Navarro y Reme Montero o Brigadites com Josep Almudever.

Juan Navarro comença la seua trayectoria  fa 23 anys quant es gradua al Boston Art Institut. Durant vint anys el seu treball versa al voltant de l’esport profesional. Treballa a la revista de futbol Don Balon i al diari esportiu AS , cobrint esdeveniments com mundials, olimpiades, copes d’Àfrica….

Deprés treballa al diari Levante. A la actualitat es membre fundador de la Cooperativa de fotógrafos “LA FOTO” i a més, es col.laborador del diari Público.

Per tot això, us enviem 1 invitació per a l’acte inagural del proper:

20 d’octubre de 2011 a les 19.00h de la vesprada

a la Casa de la Cultura

C/ Canonge Hernandis 6 baix, 46688

Hi assistiran:

Òscar Navarro Torres, Alcalde de Polinyà de Xúquer

Juan Navarro, fotograf

Organitza: Ajuntament de Polinyà de Xúquer

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here