La Junta contra el Càncer d’Almussafes recapta quasi 4.000 euros en una col.lecta

0
349

Cuestació contra el Càncer a Almussafe

La Junta Local contra el Càncer d’Almussafes ha celebrat durant l’últim cap de setmana la col·lecta general ordinària coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Càncer de Mama. «Ajuda’ns, ajuda’t» ha definit de nou les dos jornades solidàries que han conclòs amb una arreplega de fons que quasi ha superat la xifra de 4.000 euros.

La Junta Local contra el Càncer d’Almussafes, presidida per la primera tinent d’alcalde, Mª Carmen Santos Juanes, acaba de celebrar la tradicional campanya de col·lecta. Les voluntàries han dedicat dos jornades a la campanya petitòria 2011 que, un any més, ha inclòs la distribució de vidrioles verdes per les diferents zones del nucli urbà durant el divendres 14, així com la instal·lació de la taula petitòria enfront de la Casa Consistorial, activitat realitzada durant el matí de dissabte passat dia 15.

Els donatius han ascendit a 1.500 euros que es destinaran al finançament dels diferents projectes que s’estan desenrotllant en l’actualitat per part de l’Associació Espanyola contra el Càncer. A esta xifra cal sumar el xec per valor de 480 euros que l’agència de viatges Amazona ha entregat a la junta local en la present col·lecta.

Així mateix, la campanya petitòria es veurà incrementada a finals d’any amb la col·laboració econòmica que cada any realitza l’Ajuntament d’Almussafes, que ascendix a la quantitat d’1.800 euros. Les voluntàries continuaran exercint activitats d’arreplega de fons durant els pròxims mesos, ja que dedicaran una jornada a la venda de Bunyols en el parc Central i celebraran Un Sopar Solidària coincidint amb les Festes locals del pròxim mes de juliol.

Equip benjamí de l'Almussafes

Els benjamins de l’Almussafes Club de Futbol guanyen al Cullera en el primer partit de la temporada

L’equip benjamí B de l’Almussafes Club de Futbol arriba xafant fort i prova d’això és que dissabte passat dia 15 van véncer a l’equip oponent en el mític al mateix temps que renyit primer partit de la temporada esportiva 2011-2012.

El camp de futbol del Cullera va acollir la trobada futbolística que va enfrontar als equips benjamins del Club amfitrió i del visitant.

Ja en la segona part, els jugadors de l’Almussafes Club de Futbol Salva Selma (2) i Alejandro Rodrigo (1) van marcar els tres gols del partit que els van proclamar vencedors enfront dels dos tants anotats pels xiquets de l’equip cullerense.

Els jugadors Cristhian Vayá, Alejandro Rodrigo, Eric Iborra, Pepe Copoví, Salva Selma, Pau Monserrat, Cristian Polanco, Marc Jurado i Marcos Quesada, junt amb l’única jugadora dona Mercedes, integren l’equip benjamí B, entrenat per Victor Latorre, en què l’Almussafes Club de Futbol ha dipositat una gran confiança, valorant el seu gran potencial en el camp de joc.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here