Compromís impugna la cessió feta pel PP a la Universitat Catòlica de terrenys i edificis públics en Alzira

0
313

Instal.lacions de la Universitat Catòlica

Maqueta del campus universitari d’Alzira

El grup municipal que encapçala, Carles Aranda, ha presentat el recurs de reposició contra l’acord plenari del passat 28 de setembre. Un acord en el que els populars aprovaren l’adjudicació de la concessió d’ús privatiu del domini públic corresponent a la parcel.la de l’avinguda Arián Campos destinada a la implatació de la Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir.

Compromís impugna,concretamen, l’acord correesponent al projecte b’asic d’edificació denominat Fase II en estar projectada la construcció «en planta soterrani de tres aules, tres despatxos, una sala de professor, quatre magatzems, un bany d’home i un de dones».

Aranda considera que la proximitat d’aquesta instal.lació educativa al riu Xúquer «a poc més de 200 metres i el caràcter inundable del sector Tulell on estan ubicats el immobles, desaconsella, des de tots els punts de vista, però especialment de la seguretat de les perones i bén, la contrucció en planta soterrani de tots aqueste dependències».

Al mateix temps Compromís considera que «no ha quedat acreditada la solvència econòmica i financera de la universitat amb la documentació ja que es limita a un simple certificat d’una entitat financera sense contingut ni garantia suficient per a assegurar el compliment de les obligacions assumides pel concessionari i en especial la inversió de més de 2 milions i mgi d’euros per a la construcció d’un nou edifici».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here