Protesta al col.legi Batallar de l’Alcúdia davant la instal.lació d’un segon barracó

0
196

Mestres, pares i alumnes davant un barracó

El col·legi Batallar, concebut per a una sola línia d’ensenyament, ha començat el curs 2011-2012 amb 5 aules doblades. Això significa entre d’altres coses que, per albergar les classes, s’ha hagut de sacrificar l’espai de la biblioteca, de l’aula de tecnologia i del laboratori d’idiomes, i que els dos barracons han llevat espai al pati del centre i han inutilitzat la pista de bàsquet.

És per això que ahir mestres, pares i alumnes, es posaren les camisetes reivindicatives d’una escola pública de qualitat i es manifestaren el propi centre, davant del nou barracó.

“Un col·legi pensat per a una sola línia té tots els serveis dimensionats per a eixa sola línia– afirma l’alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez- En augmentar el nombre d’alumnes, el menjador es fa menut, el gimnàs és insuficient, els serveis saturats, i tot això va en detriment de la qualitat de l’ensenyament”.

La pròpia Conselleria ja va considerar en el seu dia que es feia necessari construir un centre nou, de fet, hi ha concedit un col·legi des de fa tres anys. “L’Ajuntament ha cedit per a la seua construcció uns terrenys magnífics,  de vora 6.000 metres quadrats, just al costat de l’Escola Infantil Municipal – afig Robert Martínez- però per ara la Conselleria no mostra la més mínima intenció de començar-lo, o siga que el problema, que ja comença a ser insostenible, continuarà creixent any rere any”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here