L’Ajuntament d’Almussafes rendix homenatge a les dos centenàries de la població

0
375

Visita a Francisca Lerma


  • Els nonagenaris també han rebut la visita institucional

L’alcalde, Albert Girona, junt amb la regidora de la Tercera Edat, Esperanza Carbonell, i el president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, Francisco Ruiz, s’han desplaçat als domicilis de les dos veïnes centenàries de localitat. Francisca Lerma i Enriqueta Blay, ambdós nascut l’any 1911, han dialogat amb les autoritats locals durant la visita institucional, en la que també han participat els familiars i amics de les dos, i s’han emocionat amb el detall commemoratiu del que se’ls ha fet entrega.

Així mateix, el consistori municipal ha homenatjat als jubilats que enguany celebren el seu 90 aniversari, obsequiant Elvira Ferrús, Vicente Grau, Inocencio Recuenco, Concepción Romeu, Maria Martínez i Vicenta Sebastiá amb una placa commemorativa en reconeixement a la seua longevitat.

Amb esta visita oficial, l’Ajuntament d’Almussafes inicia els actes de la trenta-tresena edició de l’Homenatge als Majors, commemoració que conclourà diumenge que ve dia 23 amb el tradicional i multitudinari dinar de germandat.

Visita a Enriqueta Blay


Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here