El Nou Bàsquet Alzira guanya contra el Barrio del Cristo (60-65) en el seu retorn a Autonòmica

0
384

Partit contra el Barrio del Cristo

El conjunt entrenat per Alberto Lahoz debuta amb victòria contra el Barrio del Cristo (60-65) en el duel entre dos equips recent ascendits

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira va debutar amb una victòria (60-65) en el seu retorn a Autonòmica en imposar-se diumenge a la pista d’un altre recent ascendit, el Barrio del Cristo d’Aldaia, en un partit que no es va decidir fins als instants finals. Els jugadors alzirenys van prendre la iniciativa en el joc des de l’inici, amb una pressió a tota la pista que va crear problemes a un equip veterà com el Barrio del Cristo. L’encert en els llançaments exteriors va servir per a establir un primer parcial de 2-8 a favor dels nostres. Però els locals van reaccionar. En els minuts finals del primer període, el Nou Bàsquet Alzira va trobar molts problemes per a anotar i es va arribar amb taules al final dels primers deu minuts (17-17).

Els jugadors entrenats per Alberto Lahoz van continuar amb la dinàmica positiva en el segon quart, i de la mà d’una defensa molt més intensa, van anar incrementant les diferències fins a arribar al descans amb una renda de set punts (28-35), deixant a l’equip local en tan sols 11 punts en este període.

En canvi, en la represa, l’equip va eixir descentrat i el Barrio del Cristo va aprofitar la situació per a retallar diferències i empatar el partit en els primers cinc minuts (38-38). En el moment més complicat va aparèixer la figura de Juan Carlos Laguia, qui va anotar un parell de cistelles dins de la zona i va donar seguretat al joc alzireny.

El Nou Bàsquet Alzira va ser capaç de parar l’eixida en tromba dels locals i de controlar el rebot per a tornar a restablir la diferència de deu punts en el marcador (38-48). Semblava que els nostres podien trencar el partit, però no va ser així. L’equip alzireny va errar diversos contraatacs i va desaprofitar ocasions clares d’avantatge, i la diferència va quedar reduïda a sis punts en al final del tercer quart (45-51).

En el començament de l’últim període, el Barrio del Cristo va apostar per una pressió que li va servir per a situar-se a tan sols dos punts (58-60) quan faltaven poc menys de dos minuts per al final, i fins i tot disposaren d’un triple per a posar-se per davant.

Però el Nou Bàsquet Alzira va ser capaç de recuperar-se i superar els problemes en el rebot defensiu. Un parell de bons atacs i uns quants tirs lliures en els moments decisius van servir per a que els d’Alberto Lahoz s’acabaren emportant un partit que es va igualar en els minuts finals (60-65).

Derrotes dels sèniors i victòria dels júniors

Pel que fa a la resta de la jornada, el sènior masculí B, Blasmetal Aluminio Nou Bàsquet Alzira, no va poder aconseguir la victòria en el seu debut a la categoria de Primera Zonal. El primer partit de la temporada es va saldar amb derrota a la difícil pista de l’Eulen Benifaió, equip que la temporada passada militava en una categoria superior. El resultat final va ser de 79-63 a favor del conjunt local.

D’altra banda, el sènior femení tampoc no va poder aconseguir el triomf en la seua visita a la pista del CB Pego (50-28), en un partit en el que les alzirenyes van portar la iniciativa durant el primer quart, però que prompte es va decantar a favor de les de la Marina per la seua superioritat física i el domini del contraatac.

L’altra alegria de la jornada la va donar el júnior masculí, Base Sportleader Nou Bàsquet Alzira, que es va imposar a la pista del CB Sueca per un clar 41-72. El conjunt entrenat per Fran Pérez “Villa” va dur la iniciativa en el marcador durant bona part del partit, amb avantatges que no passaven dels deu punts. Però en l’últim quart, l’esforç dels suecans va donar el seu fruit i s’acostaren en el marcador fins al 39-42.

En els minuts finals, el Base Sportleader Nou Bàsquet Alzira va ser capaç de traure les seues millors armes i va anotar un parcial de 2-30 que va servir per a tancar el partit amb una victòria còmoda, però molt treballada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here