El Ministeri de Foment es compromet a solucionar el problema de les vies del tren en Sueca

0
120
Reunió al Ministeri de Foment

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; i els regidors, Dimas Vázquez i Enrique Vidal; van mantindre una reunió el passat dia 13 amb la secretària d’Estat i número 2 del Ministeri de Foment, Inmaculada Rodríguez-Piñero; i el director general d’Infraestructures Ferroviàries, Carlos Juarez; en el Ministeri per a tractar l’assumpte de les vies del tren al seu pas pel nostre municipi.

En la reunió es van remenar les possibles solucions que resoldrien la divisió que suposen les vies del tren, posant-se damunt de la taula la viabilitat d’un projecte que fóra realitat a termini mitjà. Per a això, des del Ministeri es van comprometre a confeccionar en estos dies un Protocol d’Estudi Tècnic i Viabilitat. Tant l’alcalde com els regidors, van instar la secretària d’Estat i el director general a què este Protocol estiguera acabat en el present mes, a fi de portar-ho al ple del mes de novembre i, si s’aprovara, procedir a la firma del document per part de l’Ajuntament de Sueca i del Ministeri de Foment en els següents dies al ple.

“Hem aconseguit desembossar un dels grans problemes que té la nostra ciutat, les vies del tren. Per part del Ministeri, han mostrat màxim interés en la nostra reivindicació, i s’han compromés a donar-li una solució a esta situació tan ràpid com siga possible. Sabem de la complexitat del projecte, però podem dir que hi ha una bona predisposició per part del Ministeri perquè a termini mitjà siga una realitat”, ha assenyalat l’alcalde, Salvador Campillo. Per la seua banda, el regidor Dimas Vázquez, ha afirmat que “amb totes estes gestions, l’Ajuntament de Sueca està començant a posar la primera pedra perquè, en poc de temps, siga una realitat esta reivindicació històrica del municipi com és la seua integració urbanística. D’esta manera, se solucionarà este problema, com es va fer amb la desviació de la N-332 al seu pas per Sueca, sobre el qual també es van començar al seu dia les gestions i hui és una realitat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here