Edicions Bromera publicarà en valencià les memòries de Salman Rushdie

0
465
Salman Rushdie

L’editorial Bromera ha adquirit els drets per a publicar en valencià les memòries de l’escriptor Salman Rushdie, així com la cessió dels drets de l’obra ‘El meu germà Pol’ d’Isabel-Clara Simó perquè s’edite en italià i de les col·leccions ‘First Steps’ i ‘El Meu Món i Jo’ perquè isquen a la llum en xinés.

Estos són alguns dels acords més rellevants que Edicions Bromera ha segellat gràcies a la seua presència a la Fira de Frankfurt (Alemanya), «amb un resultat molt positiu que potència el catàleg de la firma valenciana», han assegurat els seus responsables en un comunicat.

Fruit del doble vessant amb què Bromera afronta els últims anys les fires internacionals –important alló més destacat de la literatura estrangera i, ara també, exportant el treball dels autors autòctons– és l’adquisició dels drets d’edició de les memòries de Salman Rushdie.

Així, Bromera –«editora de Rushdie en la nostra llengua», han recordat– publicarà les esperades memòries de l’autor angloindi que aborden el temps que va viure sota l’amenaça de la fàtua dictada per l’aiatol·là Khomeini en resposta a la publicació del seu llibre ‘Els versos satànics’.

Dos dècades després d’aquella experiència, que l’escriptor qualifica de brutal, Rushdie ha decidit explicar en un llibre com va viure, amb la constant amenaça de mort, la permanent fuga a què es va veure sotmès.

Tot i que es tracta d’un fet amb molta publicitat en la història recent, Rushdie assegura que encara tenia molt a contar de l’experiència que va marcar la seua vida.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here