Alzira proclama amb solemnitat a les falleres majors d’Alzira Paula March i Maria Sanchis i despedeix a Andrea Palau i Esther Casterá

0
553

Paula, Maria, Andrea i Esther, en una foto per al record

Paula i Maria, proclamades Falleres Majors d’Alzira

El saló noble de l’Ajuntament d’Alzira es va obrir a la vesprada del dissabte per a celebrar el solemne acte de proclamació de les falleres majors d’Alzira per a 2012, Paula March Borrás, que a més serà la reina de la Festes Patronals i a la xiqueta Maria Sanchis Fuster, en un ple extraordinari on va estar pràcticament tota la Corporació, presidida per l’alcaldessa Elena Bastidas.
En aquest acte amb emoció i llàgrimes en els ulls es van acomiadar les falleres majors de 2011, Andrea Palau i Esther Casterá.
L’alcaldessa va imposar les bandes i la insígnia d’or de la ciutat a Paula i Maria, mentre les corts d’honor van rebre la insígnia de plata.

Enguany formen la cort de la Fallera Major: Marta Blasco, Victoria Llop, Clara Perpiña, Alba Orient, María José Boluda i Tamara Pérez.
A María Sanchis li acompanyaran, Tania Iñigo, Sara Esparza, Lorena Zayas, Lola Martínez, Estefanía Ballester i Alejandra Pelufo.
L’acte ho va tancar el president de la JLF, Vicent Muñoz i l’alcaldessa Elena Bastidas.
Els discursos de les quatre protagonistes de la nit van emocionar al públic, especialment la de la fallera major infantil 2011, Esther Casterá, un any que per a esta xiqueta ha estat ple de «sentiments trobats entre l’alegria i la tristor per la pèrdua d’un ser vollgut».
Però Andrea Palau també emocionada va recordar que el seu regnat coincidia amb el XXV aniversari de l’elecció democràtica de les falleres majors a Alzira i que ha sigut una experiència «meravellosa». «La meua carrera com a fallera ha sigut el somni de la meua vida». Cal recordar que fa deu anys, Andrea Palau va ser la fallera major infantil d’Alzira.

Per la seua banda Paula March va recalcar que arreplegava el testimoni d’Andrea Palau amb «emoció i responsabilitat» i va afegir que era un privilegi representar a les Falles declarades Festa d’Interès Turístic Nacional. Paula espera gaudir amb tota «intensitat i alegria» aquestes festes i va donar les gràcies a la seua família pel «suport rebut».

La nova fallera major infantil, Maria Sanchis també va remarcar la «responsabilitat del càrrec» i va dir sentir-se «orgullosa» de representar a tots els fallerets d’Alzira.

Els familiars de les protagonistes també es van emocionar amb els discursos i amb aquest acte que obri el nou cicle faller en la segona potència mundial en Falles.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here