Els gossos del grup de rescat IAE participen en les activitats organitzades per Ribercan a Carcaixent

1
469
Gos del grup de rescat IAE

Ribercan és una associació protectora d’animals sense ànim de lucre que no rep cap tipus de subvenció, el nostre finançament prové dels socis, apadrinaments, adopcions, donacions i diners que es recapten amb events com el del proper diumenge dia 16 d’octubre.

Actualment estem situats en un camp al terme municipal de Carcaixent, alberguem 153 gossos que han sigut abandonats, la majoria arriben amb clars signes de maltractament tant físic com psicològic. El nostre refugi és molt humil, no tenim aigüa ni tampoc llum.

Per a donar de beure als nostres gossos disposem de dos bidons, l’ajuntament ens proporciona l’aigua amb el camió cuba. Ribercan està format per un grup de voluntaris que treballen desinteressadament dia i nit pel benestar dels animals. La nostra associació està dividida amb departaments (adopcions i cases d’acollida, socis i padrins, events, voluntariat…) Entre tots conseguim traure endavant a tots els animals que alberguem a les nostres precaries instal.lacions. El nostre temps lliure va dedicat a ells, moltes vegades deixem de costat la vida social i familiar perque savem que ells depenen al 100% de nosaltres però aquest esforç paga la pena quan rebem les fotos d’un gos que ha sigut feliçment adoptat.

JORNADA D’ACTIVITATS EN LES FESTES ALTERNATIVES

Diumenge al Polígon Industrial:

De 10:00 a 21:00h tallers infantils, animació, concursos, jocs,..
a les 11:30 h IAE RESCUE amb els seus gossos de rescat.
a les 12:30 h passarel.la de gossos en adopció de Ribercan!
a les 18:00 h passarel.la degossos en adopció de Ribercan!
a les 19:00 h El Gran Jordiet! contacontes per a xiquets i majors.
DURANT TOT EL DIA: stands informatius, mercadet solidàri, talleres infantils, gossos en adopción i moltes més sorpreses!

CONCURS «Cartell Ribercan», un dels tallers consistirà en el dibuix lliure que serà un dels nous cartells de Ribercan, amb el lema «et protegiré sempre». El guanyador s’anunciarà al finalizar l’actuació de «El Gran Jordiet» i es procedirà a l’entrega d’un premi. Desde les 10 del matí serà possible participar, els dibuixos quedaràn exposats la resta del dia fins el moment d’anunciar el guanyador.

Ribercan (www.protectoradecarcaixent.com)

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here