Paula March i Maria Sanchis ja tenen els vestits de falleres majors d’Ely Gomis i Jorge March

1
383
Les falleres majors amb els trajes, acompanyats per Rafa Fita i Vicent Muñoz

Al saló de plens de l’ajuntament d’Alzira s’han entregat, esta nit, els vestits i complements oficials a les Falleres Majors d’Alzira i les seues corts d’honor per a l’exercici 2012, Paula March i Maria Sanchis.
Com a indumentaristes oficials de les falles de 2012 estaràn Ely Gomis i Jorge March, i com a proveïdors oficials, la casa Vives i I Marí, que han confeccionat les teles de les corts d’honor així com les sedes dels vestits del segle XVIII de nostres Falleres Majors i els espolins oficials, model «Alzira» que lluiran també aquestes durant el seu regnat.

Així com les diferents cases que han participat com GEC, que han confeccionat les manteletes, Creaciones Serres i Almazan Diaz, que s’han encarregat de fer els complements, Bresol de la Seda, per als calcetins, Creaciones Aurora, confeccionant les sabates, Castelló i Castelló, la firma de les peinetes o La LLar del Fil.

1 Comentario

  1. En els temps que corren… Jo no dic que les Falleres Majors no s´ho mereixguen, crec que molt, péro…Una seda mecanitzada no estaría bé? S´estalviaríen diners (que damunt no tenen, apenes)…També per lo que he lletgit…POCA FEINA ELS HAN DONAT ALS ARTESANS D´ALZIRA…Tot fora…(igual diuen que no els ha costat un euro…que no m´ho crec)… Res, opine que es podem apanyar en meins diners i anirien igual de guapes…Total, eixe traje ja no el poden lluir una vegada acabe el seu regnat… Per a mí…FAROLÁ DE JUNTA LOCAL…!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here