La cremà de la falla Sant Roc d’Alzira sols va fumar la façana del carrer Josep Dolz i els propietaris consideren exagerada la sentència

0
374

El fum va ennegrir la façana de la finca

El fum va ennegrir la façana de la finca
Sant Roc 2009

El titular d’ un dels dos habitatges de l’edifici afectat, considera «exagerada» la indemnització que rebrá la seua companyia d’assegurances donat que «nomésl va tindre que pintar la façana ennegrida pel fum de la cremà de la falla».

Segons Juan, el que «no por costar molt més de 2.000 euros ha pujat a 8.600» en fallar l’Audiència de València a favor del recurs presentat contra l’asseguradora de la falla per la companyia dels propietaris de la finca. Juan, que compartix l’edifici de dos plantes, al carrer Josep Dolz, amb un germà, ha manifestat a Riberaexpress que » el pèrit de la meua companyia fa vicar danys que no havien ocorregut com reparació de teules i pintura de l’ interior de les vivendes».

El pleït es va obrir entre les dos companyies d’assegurances, donat que segons este propietari, » a mí no m’afecta perqués la finca ja es va pintar en el seu dia».

El Jutjat de Primera Instància d’Alzira havia fixat una indemnització total de 3.100 euros, però davant el recurs presentat per la companyia dels veïns, l’Audiència de València ha elevat fins 8.600 euros la compensació que haurà de pagar l’asseguradora de la comisió de la falla Sant Roc. Una comisió que sols ha de desembolsar, per este incident, 180,30 euros  en total per la franquícia del sinistre.

Riberaexpress

http://www.youtube.com/watch?v=lXkt25z3mMA


Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here