La Caixa invertix 12.000 euros en el projecte comarcal de teràpia canina per a discapacitats

0
333
J. Maestro, M. Belloch i J. Nieto en la signatura del conveni

Els discapacitats de varios centres de la comarca veruan millorat la seua qualitat de vida gràcies al conveni signat este matí a Alzira entre l’associació Intervención Ayuda y Emergencias (IAE) i la Fundació La Caixa que ha invertit un total de 12.000 euros en este projecte.

El cap de zona de La Caixa, Javier Maestro i el director de l’oficna d’Algemesí, Jesús Nieto, han manifestat que l’objectiu d’aquesta iniciativa «és millorar la qualitat de vida, l’estat d’ànim, les habilitats socials i l’empleabilitat de persones amb discapacitat, mitjançant la realització de sessions de teràpia assistida amb gossos».

El projecte ofereix «tocar els ordinadors amb les seues pròpies mans, conèixer el món de les relacions socials, mitjançant la xarxa, aprendre a escriure els seus propis texts i a enfrontar-se als mitjans de comunicació per fer escoltar la seua veu».

Per la seua part, el president de IAE, Moisés Belloch, ha destacat que amb este conveni «ampliem el camp d’acció que encetarem en els centres de discapacitats d’Algemesí a altres centres de la comarca de la Ribera». Concretament als d’Alzira, Guadassuar, Carcaixent i Alginet.

L’Obra Social de la Caixa destina prop de mig milió d’euros a 32 projectes en la Comunitat Valencina d’inclusió social i laboral de persones amb discapacitat. Segons els directius d’esta entitat bancària «som la única caixa que amb la crisi no hem rebaixat cap euro a la dotació en obra social».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here