El Club Esportiu de Petanca de Benifaió es proclama campió provincial

0
363
Equip de Petanca de Benifaió

Un nou èxit esportiu avala la trajectòria d’un club local. En este cas, els campions són els jugadors del Club Esportiu Petanca Benifaió els que ja tenen en la seua poder la copa que els atorga el títol de Campions de 1a divisió de la lliga provincial de petanca de València.

Com assenyalen des del club, «ha sigut una lliga intensa i finalment vam aconseguir el títol després d’empatar en la final amb el club alzireny i aconseguir després desempatar amb una resultat de 13-7».

Arribar fins ací ha sigut una dura carrera esportiva. Els jugadors del club benifaionense van haver-hi de guanyar diverses fases, van arribar a semifinals després de guanyar per 5-4 contra el Socarrat de Paterna i d’ací a la final que finalment guanyaren a l’Alzira.

Des del club assenyalen que a més d’este triomf agraïxen el que «des de la Federació Valenciana de Petanca duran a terme un reconeixement especial al nostre president Vicente Ballester Ull per la seua labor i esforç durant la seua àmplia trajectòria esportiva».

Els juvenils en el campionat nacional

Després de l’important èxit aconseguit pel primer equip de petanca ara els aficionats i jugadors tenen posada la mirada en la participació dels seus juvenils amb Dani Carmona al cap en el campionat d’Espanya.
En este certamen, que se celebrarà el pròxim cap de setmana 15 i 16 d’octubre en la ciutat barcelonina de Blanes, hi hi haurà presència benifaionense. Una cita on el Club espera aconseguir un bon lloc.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here