Les falleres majors d’Alzira, Paula March i María Sanchis ja tenen el seus pasdobles composats per Borja Martínez i Nicanor Sanz

0
406

 

Els dos guanyadors amb les falleres majors de 2011

Paula March i María Sanchis, falleres majors d’Alzira 2012, gaudixen ja el privilegi de tindre un pasdoble al seu nom gràcies al Concurs de Composició del Pasdoble Faller que ahir es va celebrar en un multitudinari concert al Gran Teatre, on la Societat Musical d’Alzira (SMA), dirigida per Ángel Crespo, va interpretar els 4 pasdobles finalistes d’aquest concurs que patrocina la Junta Local Fallera i organitza la SMA.

El jove compositor de Siete Aguas, Borja Martínez va ser el guanyador del primer premi «Fallera Major d’Alzira». Martínez presentà la seua obra sota el lema «Carrer Major» i que portarà el nom de Paula March.
Per la seua banda, el compositor i músic alzireny, Nicanor Sanz, obtingué el segon premi amb l’obra «Fallera Major»i que a partir d’ara portarà el nom de María Sanchis.
El president de la Societat Musical d’Alzira, Juan Carlos Monerri, el vicepresident de la JLF, Javier Ruiz i les fallera majors 2011, Andrea Palau i Esther Casterá van ser els encarregats de lliurar els guardons als guanyadors d’aquest concurs.
Mentre, en la llotja, les dues successores en el càrrec, Paula March i María Sanchis van tornar a escoltar emocionades els seus pasdobles.
El jurat va estar compost per Ricardo Soldado, director del Conservatori de Cullera, Robert Gómez, professor de fagot i suboficial músic i Ángel Crespo, director de la SMA.

Homenatge a Salvador Giner
A més, la banda simfònica de la SMA va interpretar els dos pasdobles finalistes, «Per un bon fester» i «l’Alborxí» i el pasdoble «Alzira en falles», de Jordá Biosca, «Rotllo i Canya», de García Gómez, «Les fogueres de Sant Joan», de Luis Tárrega, «És chopà hasta a la Moma», de Salvador Giner, en homenatge del centenari de la seua mort.
El concert va finalitzar amb el «Himne de la Comunitat», en commemoració del 9 d’Octubre.

Xavier Pérez /Fotos: Paco Vinyes

Robert Gómez i Ricardo Soldado, junt a Àngel Crespo, formaven el jurat

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here