La Mocadorà de la Pastisseria Llopis premiada pel Gremi de Mestres Sucrers de València

0
522
La guardonada Mocadorà de Llopis

Paco Llopis va rebre ahir el segon premi de la categoria «Mocadorà» que atorga, anualment amb motiu del 9 d’Octubre, el Gremi de Mestres Sucrers de València dins el Concurs Sant Donís 2011.

El jurat ha valorat, sobre tot,  els aparadors de la Pastisseria Llopis i «el detall de les seues fruites», a més del treball artesà de decorar de manera «molt especial» tant la Piuleta com el Tronador. El reconegut pasttisser d’Alzira ha fet unir, en la mocadorà guardonada, l’escut del gremi amb el de la ciutat d’Alzira, «de forma orgullosa», doncs ha estat pioner en la introducció d’esta tradició gastronòmica en la capital de la Ribera.
La família Llopis ha mostrat la seua «satisfacció» per aquest reconeiximent, donat que «publicita» la seua tasca i la pastisseria d’Alzira a nivell de tota la Comunitat. Tot i el que més l’iimporta al guardonat «és el reconeiximent dels nostres clients que cada any reseven la tradicional mocadorà».
La pastisseria Llopis està present en la XVII Fira Gastronòmica de l’Alcúdia que s’ha inaugurat este migdia i romandrà oberta fins el dia 12 i per més atenció dels seus clients també obrirà, durant el matí del diumenge 9 d’Octubre, el seu establiment d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here