El Metro d’Alzira ha tingut una magnífica acollida en la seua primera setmana pels atractius preus

0
357
Un aparador molt atractiu

La novetat d’una tenda Underground prou diferent a les convencionales i també davant l’oferta d’obertura feta per la gerència, amb un 15% de descompte en tots els productes, han fet que Metro haja tingut una «magnifica acollida» en la seua primera setmana a Alzira.

Tornen els anys 60

La moda Metro de Mai Hidalgo

Les tendències en esta calorosa tardor estan ben definides a la botiga de Mai Hidalgo; per a les dones tornen els anys 60  predominant els vestits sobre els pantalons amb colors púrpura, rosa pàlid, «també els tonos clàssics de la tardor com el marró i els verd fosc, amb el negre com aglutinador» ens explica la dissenyadora i gerent del nou espai dissenyat perquè «siga còmode on les mares puguen deixar els fills dibuixant i pintant i fins it tot puguen descansar fent-se un té o un refresc».

Moda eclèctica

Una moda que és «una miqueta eclèctica amb sectors ben diferenciats; rocker, vintatge, clàssic, underground, tant per a home com per a dona».

Una tardor que ofereix canvis imortants per als homes amb colls alts creuats (estil italià) amb botons grossos de colors foscos i elegants on predominen el blanc i el negre i on els grissos «son els reis del color». Però amb algún un contrapunt que cal buscar-lo en complements com el rellotge i el foulard de colors vius.

En el Metro d’Alzira hi ha moda per a joves i per adults; per als primers les marques característiques com Adidas i Energy, entre d’altres, els adults poden triar entre G-star, Hacket, Custo, Silvian Hench, Miss Sixty, tot i això «barrejades amb marques europees menys conegudes a Espanya a preus assequibles, que també es troben en la primera línia de vanguarda» especifica Mai, un tant recuperada de l’estress patit fins l’obertura de la seua obra.

Un fum de complements com bolsos, motxiles, sabates, cinturons, rellotges i fins i tot llibres d’art omplin les estanteries després que Mai Hidalgo li haja donat a Metro «una volta de rosca front els establiments convencionals».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here