Deu alumnes de l’Escola Taller d’Alzira rehabiliten els mobles de la Casa Alós

0
346
Alumnes de l'Escola Taller junt als regidors i el coordinador

Baix el lema, «Recuperant Patrimoni», deu alumnes de l’Escola Taller d’Alzira han restaurat els mobles, finestres i altres objectes de la Casa Alós on en un futur se situarà el Museu Etnològic.
El treball d’estos deu alumnes es podrà contemplar en el MUMA durant cinc setmanes, un bon treball que ha retornat a estos valuosos mobles tota la seua esplendor.
El regidor de Promoció Econòmica, José Luis Palacios, va presentar esta exposició i es va mostrar «molt satisfet» pel resultat del treball d’estos alumnes. «Esta recuperació ha sigut possible a la formació en ebenisteria dels alumnes que després han aplicat en la recuperació dels mobles», va assenyalar Palacios.
Estos treballadors en formació han tingut un any de contracte gràcies a una subvenció de la Generalitat Valenciana.
El coordinador del taller, David Sáez, va explicar el procés de restauració amb el netejat dels objectes i eliminació d’insectes i la pròpia rehabilitació dels mateixos.
Ressaltar també la labor de l’Agència IDEA que és un dels pilars de la formació i inserció laboral a Alzira.
D’altra banda, el regidor de Patrimoni, Carlos Correal, va anunciar que ja hi ha un projecte de restauració de la Casa Alós «però ara hem d’estudiar si ens podem acollir a alguna ajuda».

Xavier Pérez /Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here