Bloc-Compromís demana la presència de l’Ajuntament de Carcaixent a les xarxes socials

5
368

Seria especialment útil en cas d’emergència

Les noves tecnologies han entrat amb força en la vida dels ciutadans. Molta gent té mòbil, es connecta a internet, té pàgina web i utilitza les xarxes socials per a relacionar-se.

En opinió de Bloc-Compromís de Carcaixent, un ens com l’ajuntament no pot quedar-se a banda en este tema, i per açò demanà en el plenari de dijous passat que es cree un perfil públic oficial de l’Ajuntament de Carcaixent en les xarxes socials (Facebook, Twitter, etc.), i que s’utilitze per a donar informació de servei públic a la ciutadania, especialment, en casos d’emergència.

Des de Bloc-Compromís tenim clar que cal millorar la comunicació de l’Ajuntament amb la ciutadania; i les xarxes socials, com facebook o twitter, o la pròpia web municipal podrien ser un instrument de gran ajuda. Tenim un exemple ben clar de com d’útils poden arribar a ser aquestes ferramentes en el que ha passat recentment a Nova York, on les autoritats les han fetes servir per donar minut a minut informació de l’evolució de la tempesta així com instruccions de què fer o on refugiar-se.

Si traslladem açò a Carcaixent, on especialment en aquests mesos augmenta el risc d’inundacions a causa del fenomen de la gota freda, tenim un mitjà idoni per donar una informació que de segur que la ciutadania agrairia.

Però, tot i que les xarxes tenen una especial utilitat en cas d’emergència, a través d’elles l’ajuntament podria difondre informació de qualsevol tipus de manera gratuïta, des de recordatoris dels terminis de pagaments dels impostos i taxes municipals, fins a la difusió de la programació cultural. Ens alegrem que l’equip de govern valorara molt positivament la nostra proposta, per la qual cosa confiem que ens les pròximes setmanes siga atesa la nostra petició.

Comunicat del Bloc.

5 Comentarios

 1. Bona proposta, i barata. Demaneu també que es graven els plenaris i es pengen a internet, o com a mínim que posen les actes.

 2. Està dit i demanat. Ara sols falta que qui pot pose els mitjans (una càmera i poc més)i obriga la pag. web municipal per a que tots els que tinguen interés puguen veure un plenarivia internet. L’equipament informàtic municipal té els recursos suficients per posar-ho en marxa.

  I pel que fa als perfils en facebook, twitter, … poder ser molt útils en casos tan habituals com quan hi ha risc d’inundació, confirmar horaris d’actes, convocatòries, suspensió o no d’actes massius …

  • Elmio.
   Diuen que sols paga la pena parlar si allò que ha de dir té aporta alguna cosa.
   «No tenemos para pan…»? Saps vosté el cost de la mesura? Sap el rendiment que tindria? Rendiment màxim amb cost mínim. No són els del PP els que sempre estan dient que les institucions no poden substituir la iniciativa privada perquè aquesta resulta més barata? Mire per on aquesta mesura resulta eficient i barata i la pot dur endavant una institució. Però a mi em fa l’efecte que el problema és que quan les institucions (o les empreses) estan en mans de negligents i incompetents és quan ens hem de preocupar.
   Sap vosté per què «no tenemos para pan y …» perquè ens governen uns incompetents que pretenen substituir uns altres incompetents en el govern central. Aviats anem amb uns i amb els altres. I amb la gent que els dóna suport, com vosté.

   • sento , presentate a las elecciones ya que tienes la solucion para todo , por fabor sacanos de la crisis te lo agradeceremos mucho europa te necesita

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here