Perea emocionat en rebre la medalla del CSD al Mèrit Esportiu de mans de l’Infanta Cristina

2
274

Perea amb la seua família esportiva

Perea ha rebut la medalla del CSD en este acte celebrat hui a Madrid

El president i entrenador del Club Halterofilia Alzira, Juliàn Perea, s’ha emocionat este migdia en rebre de mans de SAR l’Infanta Cristina la medalla de bronze que li ha concedit el Consell Superior d’Esports (CSD) en un solemne acte en el que també han sigut premiats, el seleccionador de futbol Vicente del Bosque i els jugadors campions del món a Sudàfrica.

«Tenia la sensació que el cor se’n ixia» ha manifestat a Riberaexpress, després de  reconèixer que ha viscut uns moments «molt emocionants». A l saló d’acte de l’INEF estava sentat «al mateix costat» de l’extrenador del València, Rafa Benítez i sols a un parell de metres dels components de la roja.

Perea ha destacat «l’amabilitat» de Vicente del Bosque amb qui s’ha fotografiat, així com la de Benítez que li ha reconegut que «algun dia tornarà al València». I ha agraït esta distinció a «totes les persones que m’han recolçat, a la meua família i als esportistes perquè gràcies al seu esforç hem obtingut èxits a nivell nacional i internacional». Julio, com el conèixen popularment al món de l’halterofilia, ha manifestat finalment que «tot i que la medalla me l’han donat a mi, un trocet els correspon a cadascú d’ells».

El prestigiòs tècnic valencià d’halterofilia ha estat acompanyat pel president de la Federació Espanyola, Emilio Estarlik , per Lorenzo Carrió, uns dels millors halteres nacionals en la història d’este noble esport, a més del seu fill Julio Miguel.


2 Comentarios

  1. “Perea ha destacat “l’amabilitat” de Vicente del Bosque amb qui s’ha fotografiat”, Senyor Julian per a mi vosté era la persona més important en eixe lloc, el senyor del Bosque no té ni idea de l’honor que ha tingut de poder fotografiar-se amb Julian Perea un gran entrenador i forjador de campions. Que ha fet el senyor del Bosque per a tant de reconeixement, que han guanyat la copa del món, pues ja era hora que s’el “curraren” un poc amb el que cobren i el mimats que estan. Senyor Perea, ni punt de comparació.

  2. Des de Riberaexpress, moltes felicitats, eres una gran persona i un magnífic educador i entrenador. Felicitats!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here