La urbanització de l’Hort de Galvanyón amb dotacions escolars i zones verdes s’obri per fí al tràfic

0
193

Alguns problemes sorgits amb Iberdrola han fet que es retardara durant prop de dos mesos la urbanització de l’Hort de Galvanyón, un sector de 107.000 m2, preparat per albergar 300 habitatges unifamiliars, que millora la conexió del centre de la ciutat amb l’Hospital de la Ribera, la Murta, la Casella i les urbanitzacions del Respirall i el Racó.

El regidor d’Urbanisme, Enrique Montalvá, ha explicat la «importància d’esta zona d’expansió de la ciutat» que conta amb 10.000 m2 de zones verdes, 15.000 m2 de zona forestal i els nou centre escolar Federico García Sanchiz que obrirà les aules després de les pròximes festes nadalenques.

Montalvà l’ha qualificat de «zona emblemàtica, que millorarà el trànsit en tindre dos carrils en cada sentit i es convertirà en el futur en una important artèria d’Alzira». Sobre tot quan es desenvolupe la segona fase que permetrà conectar esta nova urbanització, construïda pel Grup Llopis, amb la carretera CV-50 que conduix cap a La Barraca d’Aigües Vives i Tavernes.

El futur Pla Genera d’Ordenació Urbana (PGOU) «contempla la continuació d’este sector que ampliarà l’actual camí de l’Arena» segons el representant municipal que ha xifrat en 6 milions d’euros el cost de les obres.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here