Extraordinari èxit de la paella valenciana de Sueca al Congrés Mundial de l’Arròs

1
354
Cuiners de Sueca amb l'alcalde al Congrés

El passat cap de setmana es va celebrar a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València el Congrés Mundial de l’Arròs. Sueca hi era present amb un stand en la fira gastronòmica, i el Restaurant Ri-Ra, del coordinador del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, Jesús Melero, fou convidat a participar en el Túnel de l’Arròs, on una vintena de restaurants valencians, i d’altres parts del món, cuinaven diversos plats elaborats principalment amb arròs.

Després de tres dies d’intens treball, el restaurant suecà ha estat el que més racions serví (més de 1.500), i recollí l’elogi unànime dels organitzadors i del nombrosíssim públic que feia llargues cues per aconseguir una ració del nostre plat més internacional. L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, visità dos dies el Congrés i comprovà l’èxit rotund de la nostra paella, i la gran difusió que tingueren els col·laboradors en l’esdeveniment: el grup Sada, que facilità tota la carn, i la Cooperativa del Mareny de Barraquetes, que aportava totes les verdures necessaries per a elaborar la paella segons la recepta que defensa el Concurs Internacional de Sueca.

1 Comentario

  1. És una poca vergonya que l’Ajuntament sempre tire mà del mateix restaurant (el cuiner és de Cuenca i els altres 3 no treballen allí) quan a Sueca n’hi han un grapat que fan més i millors arrossos.
    Amés a més i per a més INRI li fan propaganda des del mateix Ajuntament, Jo voldria vire la factureta.
    Quina barra tenen alguns!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here