La Societat Musical d’Alzira interpreta este sábado los pasodobles finalistas del 11é Concurs Nacional del Pasdoble Faller

0
375

Societat Musical d'Azira /Foto Francisco García

El darrer mes de maig es va convocar el 11é Concurs Nacional de Compossició del Pasdoble Faller Alzira 2011 organitzat per la Societat Musical d’Alzira, en el que s’establiren dos premis: “Premi Fallera Major d’Alzira” i “Premi Fallera Major Infantil d’Alzira”.

Finalitzat el termini de presentació dels pasdobles, de totes les compossicions presentades s’han sel·leccionat aquestes quatre:

Lema 1:           “Per un fester, un pasdoble faller”

Lema 2:           “Carrer Major”

Lema 3:           “Fallera Major”

Lema 4:           “L’Alborxí”

El dissabte 8 d’octubre de 2011, a les 20:00 h.; tindrà lloc el Concert Commemoratiu del Dia de la Comunitat Valenciana al Gran Teatre d’Alzira a càrrec de la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira en el que entre altres peces la banda interpretarà els quatre pasdobles finalistes. Durant  l’intermedi el jurat deliverarà quins seràn els pasdobles guanyadors i el resultat es farà públic a la segon part del concert.

Per a l’organització d’aquest concurs, la Societat Musical d’Alzira ha comptat amb la col·laboració de l’Excm. Ajuntament d’Alzira i de la Junta Local Fallera d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here